marți, 26 iunie 2012

Concursssss!!!!!

Later edit: pentru ca nu au fost multi participanti, astept comentariu cu mail-ul fiecareia ca sa va trimit cartea:)

Declar sesiunea de concursuri fulger deschisa!

In seara aceasta as vrea sa aflu care este personajulul  vostru preferat si de ce!
Argumentati macar in 2 randuri raspunsul. La ora 20.00 aleg castigatorul!Succes !
  
Ebook : Zori de zi - de Stephenie Meyer!!!

Sper sa va atraga cartea!

4 comentarii:

  1. Bella, pentru ca imi aminteste de mine cand eram in liceu. si eu sufeream in tacere si-mi placea de un tip de o perfectiune rara, care nu m-a remarcat niciodata :D bucuria mea oricum pt ca am fost mult mai fericita dupa ce el a absolvit si l-am cunoscut si am dedus in mai putin de 10 min cat de meschin si mediocru era!
    cred ca o alta asemanare intre mine si Bella este faptul ca pana la finalul liceului am devenit mai puternica si increzatoare in mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca am ajuns cam prea tarziu, dar mi-ar placea sa imi exprim si eu parerea. Cel mai mult imi place Tris, din seria Divergent. Este o persoana puternica, cu o inima imensa, un copil care trece prin foarte multe la o varsta destul de frageda. Desi isi iubea parintii si i-ar fi fost mai usor sa ramana acasa, ea isi ia viata in maini si lupta pentru ceea ce crede. Isi priveste mama murind, dar gaseste totusi in ea puterea de a merge mai departe pentru a-si salva prietenii. Dragostea pentru Four o face sa isi riste viata, in loc sa il raneasca in vreun fel. Iubesc acest personaj pentru ca imi doresc sa am si eu, candva, puterea lui Tris de a trece peste obstacole

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza