vineri, 22 iunie 2012

Concurs fulger - surpriza! ( maratonul 2,5 )

 LATER EDIT: felicitari, black_andra a castigat pachetul :) sii, pentru ca sunt darnica ( ce poti sa zici :> :)) ), ank_adaus, poti sa iti alegi una din cele 4 carti. Oricum, frumoase texte :) Mi-a fost greu sa ma decid, dar ati fost si putine :)) Neext --> concursuuri :x

                                                  Hihi, iata ce puteti castiga astazi!

1. Harry Potter si piatra filozofala
2. Harry Potter si prizonierul din Azkaban
3. Harry Potter si pocalul de foc
4. Harry Potter si camera secretelor


                 Sincer, habar nu am care e ordinea, insa daca sunteti fani le puteti castiga :)
Deeci, ca sa le puteti castiga trebuie sa lasati aici un comentariu cu raspunsul la intrebarea " Daca ai fi un vrajitor, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?" Vreau un raspuns intreg, de cel putin 2 randuri. Cine nu respecta cerinta nu va putea castiga :) Atentie, apreciez un raspuns intreg, amuzant si original decat unul rapid si simplu. Aveti 5 minute, no hurry!

                                                                START!!!

2 comentarii:

  1. Deci daca as fi o vrajitoare primul lucru ar fi sa zbor, sa vad si eu cum e, si dupa sa ma amuz un pic pe seama celor din jur, mai ales celor pe care ii plac mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand daca as fi vrajitor as incerca sa zbor fiindca as putea sa ma distrez mai mult ,as putea calatori mai mult . As putea sa apar asa dintr-o data shi sa lovesc oamenii care ma enerveaza sau sa ma fac invizibila shi sa le torn oamenilor o galeata cu apa si sa nu stie cine a facut-o .Orikm ar fi foarte cool sa fiu vrajiotoare viata ar fi mai simpla ( nu ca akm e asa de grea).

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza