miercuri, 20 iunie 2012

Concurs fulger 2!

LATER EDIT: JustADream a comentat prima! bravoo, sa.mi spui ce carte vrei. Cat despre restul care mai vreti sa castigati, ramaneti pe faza :)

              Concursul fulger 2 va fi cam la fel, insa va trebui sa raspundeti la o intrebare diferita!
          >>> Cum a fost anul asta de scoala? Ai luat vreun premiu, medii bune, ceva ceva? :> <<<

S-a dus o carte...mai sunt 8. Nu uitati, nu puteti castiga mai mult de 5 carti! Lasati-i si pe altii sa castige. Deasemenea, cine participa la cel putin 2 intra automat in tragerea la sorti pentru seria secreta in romana, in format ebook.

Sii, ca sa facem premiile si mai mari, cine participa castiga cate o intrare pentru concursul ce are ca premiu cartile " Chimie perfecta " si " Naluca si naucul ". Nu-i asa ca-i tare? :)) Pai, ce pot sa spun, bafta tuturor!

                                                                START!!!

7 comentarii:

 1. Păi, mi-au ieșit toate mediile 1O, deci sunt premiantă. A fost un an bun. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. De menționat că sunt clasa a șaptea. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. scoala este un vis trecut din pacate...ce frumos era,...acum serviciul nu se compara..si-mi aduc aminte ce-mi doream sa cresc...ce-as da timpul inapoi pt orele de scoala, lupta pt medii, pauzele lungi si dese..cheia marilor succese :D ,excursiile aceles minunate...ce vremuri frumoase:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru mine anul acesta a fost minunat, cred că a fost ca un vis. Am trecut de primul an de liceu! A fost super tare! Şi am terminat cu o medie ok, iau premiul I, cred că a fost un an super, chiar dacă mi-am dat seama că nu toţi îmi sunt prieteni.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunt abonată prin GFC. Sunt Nya - știi, fac ca pe facebook: când îmi vine ceva în minte, mai dau un comentariu, ca să mă asigur că am făcut totul corect -. Cum îmi aleg o carte, dacă câștigătoarea de la primul concurs nu și-a ales încă una? -.

  RăspundețiȘtergere
 6. Anul acesta scolar a fost destul de dificil. Am luat locul 2 si acum trebuie sa invat pentru ca, nu peste multe zile ma asteapta niste examene. :) Tu cum te-ai descurcat?

  RăspundețiȘtergere
 7. Oricum, aleg Trădarea de PC Cast. Ți-am trimis mail. :)

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza