joi, 21 iunie 2012

Concurs fulger 3! ( maratonul 2 )

                    Sunt singura care are chef sa se amuze? Cred ca nuu...muhahaha!
 Hai sa ne amuzam impreuna! Ca sa castigi cartea urmatoare trebuie sa lasi un comentariu mai jos amuzant. Cu orice, o gluma, un banc, dar, DAR!, trebuie sa fie amuzant si original :> Atentie! Voi puncta originalitatea. Nu trebuie sa fii primul! Buun, deci aveti 10 minutele :)

                                                                 Staart :x!

7 comentarii:

  1. ank_adaus, am gasit acest banc pe google.ro. te rog sa faci TU ceva al tau, ceva original :) asta e tot ceea ce vreu :) amuzant bancul, insa nu respecta cerintele

    RăspundețiȘtergere
  2. nu-i nimic :) ai o a doua sansa, nu suntem la politie :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi incerc si eu norocul. :) Intr-o zi, la scoala, eram cateva fete in clasa( etajul 3). Am inceput sa ne jucam cu placinta( desigur, era in punga) unei fete( care nu era printre noi) si pasand de la una la alta, o fata, din greseala, a aruncat-o direct p geam. Noi am sctrigat la copii de jos sa o riddice, dar a fost prea tarziu deoarece a luat-o un catel. :)) Chiar nu stiu ce a spuns acea colega cand a aflat.

    RăspundețiȘtergere
  4. vedeti ca se poate?

    mai asteptam umpic :)

    ank_adaus, nu vrei sa-mi dai add pe mess?

    RăspundețiȘtergere
  5. de mess e si la contact..."sabrina8_dulcik"

    RăspundețiȘtergere
  6. O amintire amuzanta? Acum cateva zile mi s-a intamplat ceva haios. Am mers cu niste prieteni in parc ca sa ne dam cu biciclete de 4 persoane si cum eu conduceam, nu prea era sigur drumul. :)) In timp ce conduceam, am intrat intr-o groapa imensa plina cu iarba. Cred ca m-au injurat toata ziua prietenii mei.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza