miercuri, 31 iulie 2013

marți, 30 iulie 2013

Replacing Gentry Spotlight - FREE EBOOK!

Replacing Gentry by Julie N. Ford 

~About the book~




When Marlie agrees to attend a cadaver ball at Vanderbilt Medical School, she did not expect to actually see any cadavers. Or, that a strange apparition would issue her a chilling message.

Despite the cadaver's warning, Marlie is married a year later to Tennessee State Senator, Daniel Cannon, and living in a plantation-style mansion with two step-sons. Add to the mix her growing suspicion that something is amiss with the death of Daniel’s first wife, Gentry, and newlywed Marlie is definitely in over her pretty Yankee head.

What begins as an innocent inquiry into her new husband’s clouded past ends with Marlie in the midst of a dangerous conspiracy.

A modern twist on the classic Gothic romance novels of Rebecca and Jane Eyre, Replacing Gentry follows Marlie’s precarious journey as she learns the truth about the man she married.

~About the author~


Julie N. Ford graduated from San Diego State University with a BA in Political Science and a minor in English Literature. In addition, she has a Masters in Social Work from the University of Alabama. Professionally, she has worked in teaching and as a Marriage & Family Counselor. In addition to Replacing Gentry, she is the author of two women’s fiction novels, The Woman He Married and No Holly for Christmas, published in 2011. She also wrote a romance/chick-lit novel, Count Down to Love, published in 2011. Count Down to Love was a 2011 Whitney Award finalis. Currently, she lives in Nashville, TN with her husband, two daughters and one baby hedgehog. For more information or see what Julie is working noi, you can visit her at JulieNFord.com.

Inainte de culcare #5


Inainte de culcare este o provocare in care trebuie sa postezi de fiecare data cand incepi o noua carte. Postarea originala a fost facuta de Buburuzabia.


Am uitat sa mentionez ca citesc al doilea volum!
Voi ce cititi?

luni, 29 iulie 2013

Recenzie [si vlog]: nymphette_dark99 de Cristina Nemerovschi

Carte primita spre recenzie de la autor.
Recenzia nu contine spoilere.

Recenzie

Vicky (sa nu-i spuneti Victoria, pentru ca o sa va omoare) are o singura zi la dispozitie pentru a ajunge la majoratul iubitului ei, Dev. Trebuie sa ajunga la Bucuresti, iar pentru ea este cale lunga de la Brasov, mai ales avand in vedere ca a ramas fara bani si si-a pierdut geaca preferata. Asa ca se hotaraste sa faca autostopul si, curand, un TIR opreste si o ia. Barbatul de la volan ii propune sa aiba, impreuna, un act sexual; mare greseala, o greseala ce il va costa ambii ochi. Vicky, salvata de cutter-ul ei, isi continua autostopul si o noua serie de aventuri ii pasc drumul anevoios spre capitala Romaniei.

Nota mea: 5/5


Parerea mea

Fara cuvinte. Pur si simplu.
Toate lucrurile care mi-au scapat in videoclip o sa apara aici (ca de, emotia scenei).
In primul rand, exceptand-o pe Vicky, personajul meu preferat a fost de departe Tedy, fratele lui Vicky, un baiat independent si nebun. Personalitatea lui Tedy ne este prezentata prin intermediul gandurilor lui Vicky, care ni-l descrie ca ruda lui preferata, ca idolul ei. Desi, din cauza fratelui ei, Vicky a fost nevoita sa se mute din multe scoli, aceasta nu i-a purtat niciodata pica, pentru ca mereu si-a dorit sa fie ca el. M-a facut sa realizez cat de mult il admir si eu pe fratele meu. Ei bine, nu chiar in felul ala, dar mi-as dori sa fiu ca el.


In al doilea rand, mi-a placut foarte mult faptul ca actiunea s-a petrecut in Romania. Aceasta tara, desi nu direct, a fost caracterizata prin persoanele care locuiesc in ea; manelistii, cersetorii, adolescentii, care la 13 ani fumeaza, se drogheaza si beau si multe alte 'specii' de romani. Cum am mai spus, nymphette este ca o gura de aer proaspat si o simfonie de concepte (scuze, Vicky!).


Felul in care am ajuns sa o cunoastem, putin cate putin, pe Vicky, mi-a placut foarte mult. In timp ce luam parte la actiunea efectiva, aveam acces la gandurile ei. Si felul in care sirul gandurilor lui Vicky era intrerupt m-a facut sa stau ca pe ghimpi, de vreme ce voiam sa aflu cat mai multe lucruri despre Tedy, despre mama ei, sau despre Intamplare. Si modul in care gandea Vicky, parca a facut toata cartea.

Si iata cum stau si bolborosesc despre idei, conccepte si realizarile mele. Of, pentru numele lui Dumnezeu, cititi cartea asta!

duminică, 28 iulie 2013

Shine on award

1. Pune imaginea pe blogul tau.


2. Mentioneaza persoana care te-a nominalizt.
Simona, Leontina, TheoRyaMarya multumesc mult! :*

3. Spune 7 lucruri despre tine.
Abia am spus 7 lucruri, si mi-a fost greu sa le scot si pe-alea. Sunt o persoana prea simpla.:))
1. Sunt indragostita de unul dintre cei mai urati baieti pe care-i cunosc. (cat de ciudat suna asta?!)
2. Sunt obsedata sa nu ma ingras, dar tot mananc mult.
3. Mi-as da 10 ani din viata ca sa o le intalnesc pe Kelley Armstrong, Charlaine Harris si J. K. Rowling. Daca as intalni-o pe cea din urma, probabil as rapi-o si as obliga-o sa continue seria HP.
4. Nu am dormit deloc de 48 de ore pentru ca am un tantar in camera. What?
5. Am dat la schimb cartea 'Mai las-o moale cu fantomele' pentru ca nu mi-a placut, dar acum imi e dor de ea.
6. Booktuber-ul meu preferat e Katytastic.
7. Pot sa presimt cand o sa mi se intample ceva rau (bine, uneori sunt doar paranoica).

Blogurile carora le dau mai departe leapsa:
Niahara's World of Books
Bianca2b
Noi 2 si un blog
Meduza Blanda
Jurnalul unei pustoaice
Addicted to books
Anddea
Pagini Marcate
Lissa's Corner

Nu stiu 6 bloguri carora sa le mai dau leapsa, mai ales ca unii ati facut-o deja.:D

sâmbătă, 27 iulie 2013

Uuh, sunt in forma!

Acum cateva zile am atins goal-ul pe care mi l-am stabilit eu pentru acest an - sa citesc 50 de carti. Nu stiu cum de reusesc, insa in ultimele zile o carte nu mi-a luat mai mult de 3, sa zicem 4 zile. Pentru mine e destul de bine, avand in vedere ca e vara si stiu ca nu am sa mai apuc sa citesc atat in a 8-a. Dar oricum, fata de iunie, in care am citit 7 carti, acum am citit 10 si nu s-a terminat luna. Poate citesc atat de mult pentru ca nimeresc numai carti bune, cine stie.

Trebuie sa fac un 'In my mailbox', insa nu-mi gasesc camera, deci o sa mai dureze putin. Dar oricum, am o multime de carti sa va arat ^^

Ieri am inceput 'nymphette_dark99' de Cristina Nemerovschi. Nu am mai facut o postare inainte de culcare, pentru ca sigur astazi am sa o termin (2 zile, o carte groasa!) si am sa vin cu o recenzie. Sper sa va placa.:D


V-am lasat coperta asta superba aici.:D
Voi ce mai cititi?

PS: mda, stiu ca nu am organizat nici un concurs de cand a inceput vara. Ma revansez, promit!

vineri, 26 iulie 2013

Dead series #4

O alta serie la care, intr-un mod inexplicabil, Leda a renuntat (inca am sperante ca o sa primesc urmatorul volum, dar slabe...) este seria Vampirii Sudului. Seria asta geniala, care mai are doar doua volume - dintre care unul aparut deja in strainatate, anume Deadlocked - si dupa care eu salivez doar cand ma gandesc la ele, a fost amanata, pusa deoparte. De ce???

Ultima carte aparut este 'Capcana Mortala', de Charlaine Harris evident, care a fost scoasa acum doi ani. Grr.

Iata copertile cartii Deadlocked:


O mai asteapta cineva la fel de nerabdator ca mine?

Ebook giveaway - 24 hours #2

A venit timpul pentru al doilea giveaway saptamanal (ei bine, nu prea, pentru ca saptamana trecuta nu am apucat sa fac, dar ma revansez eu!) si, daca nu stiti deja despre ce e vorba, am sa va spun :)

Aveti 24 de ore sa lasati un comentariu cu adresa de email si sa-mi trimiteti VOI un email la adresa "sabrina8_dulcik@yahoo.com", ca sa va primiti ebook-ul. Trebuie, de asemenea, sa urmariti blogul prin orice mod vreti voi.

Si, ca sa ma revansez, astazi am sa dau doua carti!

 Humans and androids crowd the raucous streets of New Beijing. A deadly plague ravages the population. From space, a ruthless lunar people watch, waiting to make their move. No one knows that Earth’s fate hinges on one girl.

Cinder, a gifted mechanic, is a cyborg. She’s a second-class citizen with a mysterious past, reviled by her stepmother and blamed for her stepsister’s illness. But when her life becomes intertwined with the handsome Prince Kai’s, she suddenly finds herself at the center of an intergalactic struggle, and a forbidden attraction. Caught between duty and freedom, loyalty and betrayal, she must uncover secrets about her past in order to protect her world’s future.

 ~~~~~


Aria is a teenager in the enclosed city of Reverie. Like all Dwellers, she spends her time with friends in virtual environments, called Realms, accessed through an eyepiece called a Smarteye. Aria enjoys the Realms and the easy life in Reverie. When she is forced out of the pod for a crime she did not commit, she believes her death is imminent. The outside world is known as The Death Shop, with danger in every direction.

As an Outsider, Perry has always known hunger, vicious predators, and violent energy storms from the swirling electrified atmosphere called the Aether. A bit of an outcast even among his hunting tribe, Perry withstands these daily tests with his exceptional abilities, as he is gifted with powerful senses that enable him to scent danger, food and even human emotions.

They come together reluctantly, for Aria must depend on Perry, whom she considers a barbarian, to help her get back to Reverie, while Perry needs Aria to help unravel the mystery of his beloved nephew’s abduction by the Dwellers. Together they embark on a journey challenged as much by their prejudices as by encounters with cannibals and wolves. But to their surprise, Aria and Perry forge an unlikely love - one that will forever change the fate of all who live UNDER THE NEVER SKY

Lectura placuta!

joi, 25 iulie 2013

Revenire in forta!

Heeei! M-am intors, in sfarsit si, dupa cum spune si titlul, am de gand sa recuperez saptamana asta de pustietate totala de care a avut parte blogul. Am sa fac cateva recenzii, am sa postez in rubrici si curand va veni postarea aceea cu un ebook cadou, asa ca fiti pe faza!

Pana atunci va las, vreau in seara asta sa termin o carte si sa ma odihnesc, dupa ditamai drumul. Lectura placuta!

miercuri, 17 iulie 2013

Leavin'

Cum am anuntat si in ultimul meu vlog, am sa fiu plecata. Maine plec pentru o saptamana. M-am gandit sa fac niste postari programate, dar chiar nu stiu ce sa scriu. Poate o sa mai reusesc sa postez, dar nu asa de mult. Ceea ce sper sa reusesc e sa citesc mai mult, pentru ca vreau sa ajung sa citesc 10 carti luna asta, din moment ce am citit 5 si suntem cam la mijloc. Oricum, inca nu m-am hotarat ce carti sa-mi iau cu mine. Poate ma ajutati sa ma hotarasc?

Jocul lui Ender - Orson Scott Card
Initierea (AV #2) - Richelle Mead
The Lost Girl - Sangu Mandanna
Orasul Oaselor - Cassandra Clare
Numere - Rachael Ward
Invisibility - Andrea Cremer & David Levithan
Alice in Zombieland - Gena Showalter

Din astea 7 probabil o sa iau 3, maxim 4. Oricum Initierea si Orasul Oaselor le am si pe ebook, asa ca vin 'la pachet'.
Voi ce mai cititi?

marți, 16 iulie 2013

In my mailbox! [vlog]

Astea sunt cartile de care am facut eu rost pana acum!


Iara ma balbai. :))

Maratonul de lectura s-a incheiat!


Cu putina intarziere, am venit cu ultimul meu update al maratonului. In ultima zi am terminat, dupa cum am spus, Matase si Sabie, adica o tortura. Apoi seara, pe la ora 10, am inceput Academia Vampirilor pe ebook (am si varianta hardback, dar nu stiu ce m-a apucat), asa ca nu stiam la ce pagina sunt. Am citit pana nu am mai putut si, pana sa-mi dau seama, am ajuns la pagina 155. Insa trecuse deja de miezul noptii, asa ca o sa se puna ca am citit doar 100 de pagini in cadrul maratonului. Fair enough?

Pagini citite in ziua sapte: 210
Pagini citite in total: 1431
Carti terminate: 3

Puteam si mai bine, insa sunt destul de multumita ca am citit 3 carti, mai ales ca nici una nu a avut mai putin de 400 de pagini si a fost si Mizerabilii printre ele.:D

Deci da, cartile citite saptamana maratonului sunt:



















Cam asta e tot ce am avut de spus. Am facut mini-recenzii la Matase si Sabie si Inainte sa adorm, asa ca daca doriti sa aflati mai mult despre ele, dati click aici.
Lectura placuta!

luni, 15 iulie 2013

Mini recenzii #1

Am observat ca mai multi bloggeri au ales sa faca o singura postare cu mai multe mini-recenzii, dupa ce termina cateva carti. Initial, nu aveam de gand sa fac asta, insa cum am ramas in urma, de data asta am sa o fac. Desigur, nu o sa ma rezum - de acum incolo - numai la mini-recenzii. Dar asa macar ajung la zi cu ele.

Daca as ramane de Gayle Forman


Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia este dramatică şi dureroasă. Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier, şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine. Romanul este scris la persoana întâi, Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slăbită. Dragostea pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru Adam şi pasiunea pentru muzica clasică vor determina alegerea pe care tânara o face la final. "Dacă aş rămâne" atinge teme importante, despre viaţă, moarte şi despre cum totul se poate schimba iremediabil într-o secundă. Cartea este inspirată de o tragedie reală.
Parerea mea

Ai putea spune ca recenzia contine spoilere :)

In clipa in care am pus mana pe aceasta carte, aveam asteptari mari. Toata lumea spune ca 'Daca as ramane' este extraordinara si buna, insa mie nu mi-a placut. Da, stiu ca e inspirata dintr-o tragedie adevarata, insa mie nu mi s-a parut deloc asa profunda, cum trebuia sa fie. Scrisul autoarei m-a plictisit si nu m-a captivat nici un moment, iar singurul lucru care mi-a placut, a fost inceputul. Pe tot parcursul cartii, aflam despre trecutul Miei, despre iubitul ei, despre familie, insa mi se parea ca nu am nevoie sa stiu asta; put si simplu m-a plictisit. Am crezut ca intreg romanul se bazeaza pe mai mult decat o zi - doua in coma in care Mia trebuie sa se decida daca moare sau nu. Plus ca sfarsitul e in TOTALITATE previzibil! Puteam sa spun fara sa citesc cartea ca Mia o sa traiasca, ce naiba?

Nota mea: 1,5/5


Inainte sa adorm de S. J. Watson
Are 47 de ani şi e scriitoare. Se trezeşte în fiecare dimineaţă neştiind unde se află. O formă rară de amnezie o împiedică să reţină informaţii mai mult de 24 de ore. Crede că are cu 20 de ani puţin, că este singură şi că are întreaga viaţă înainte. Dar descoperă că locuieşte cu soţul ei, Ben şi că majoritatea deciziilor importante din viaţa sa au fost deja luate. Doctorul ei o sfătuieşte să ţină un jurnal care o ajută să-şi recompună amintirile de la o zi la alta. Dar într-o zi deschide jurnalul şi citeşte: "Să nu ai niciodată încredere în Ben".
Oare ce tip de accident a adus-o în această stare?
În cine să aibă încredere?
De ce ar minţi-o Ben?
O cheamă Christine. Jurnalul vieţii ei se numeşte Înainte să adorm.
Ai intrat deja în viaţa ei.


Parerea mea


'Inainte sa adorm' este o carte antrenanta si deosebita, plina de secrete si mister, care pe mine m-a surprins placut si m-a facut sa o imbratisez pentru cat de buna a fost. Intr-adevar, a avut si o mica problema, insa toate la timpul lor.


Cel mai mult mi-a placut ca, fata de alte carti care incep brusc si nu stim nimic despre personaje, a fost faptul ca nici Christine nu stia nimic despre ea insasi. Nu se simtea in largul ei in propria casa si cu propriul sot. Si cumva m-am regasit in ea, mi-a placut foarte mult felul cum ne relata emotiile ei si ma facea sa simt ca e una cu mine. Suna destul de ciuat? Ca sa intelegeti, trebuie sa cititi cartea. De fapt, trebuie oricum sa cititi cartea.


Singura mea problema e ca trei sferturi din carte a fost ocupata de jurnalul lui Christine, in care era relatata fiecare zi din viata ei, timp de cateva saptamani. Insa fiecare zi incepea la fel, cu 'cine sunt? unde ma aflu?' si aceleasi intrebari zilnic, iar asta devenea destul de enervant si plictisitor. Insa felul cum isi amintea, incetul cu incetul, lucrurile din trecut, a ajuns sa ma tina in suspans si mi-a placut foarte mult. Deci per total, cartea este una buna si merita citita!

Nota mea: 4/5

Carrie de Stephen King

Carrie, Carrietta White, este o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin pentru ea o tortura mentala din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinta violenta si brutala.


Cand disperarea interioara ajunge la apogeu, Carrie isi redescopera o putere inspaimantatoare – telekinezia – care o transforma intr-un demon razbunator. Caci poate sa miste, sa arunce, sa zd
robeasca si sa incendieze orice de la distanta.


Parerea mea

Stephen King chiar e autor? Mie 'Carrie' mi s-a parut o carte prost-scrisa de un adolescent in timpul pubertatii, in pauza de dinainte de ora de romana. Nici nu o pot numi carte! Cum sa scrii ceva atat de prost? In primul rand, nu stiu de ce lumea spune ca e horror, pentru ca nu e horror. In al doilea rand, pe parcursul cartii gasesti paranteze cu gandurile unor personaje, doar ca sunt scrise de parca n-ai vedea tastatura. O sa exemplific cu un citat: "(CARRIE iisuse nu s-o omor CARRIE nu vroiam s-o omor CARRIEbilly eu nu CARRIE vreau s-CARRIEo vad CA) ". E copiat perfect identic. O fi vina traducatorului? Nu stiu. Stiu ca ar fi trebuie sa fie de efect si chestii de genul, dar chiar nu putea gasi ceva mai bun? In rest, povestea a fost draguta, dar fiind prost scrisa, nu a contat. 'Carrie' este o carte plictisitoare si de prost-gust, oricum numai nu horror. Sincer, nu cred ca mai vreau sa citesc Stephen King. Ever.

Nota mea: (se poate 0?) 1/5

Matase si sabie de Kay Meyer

Nugua nu a întâlnit nici o altă fiinţă omenească. Niciodată. Ea creşte printre dragoni, până când dragonii dispar fără urmă. Aşa începe lunga ei căutare în depărtările Chinei. Într-o lume străină pentru ea, se va întâlni cu magicieni nemuritori, cu luptători cu sabia zburători - şi cu Niccolo, un băiat cu ochii aurii. Şi el este în căutare. De sute de ani, poporul său locuieşte pe un nor, sus în atmosferă. Dar Poporul Norilor este ameninţat cu dispariţia. Niccolo a fost trimis să găsească o substanţă misterioasă fără de care poporul său nu poate trai: respiraţia dragonilor dispăruţi.
Parerea mea

Cartea asta a inceput in forta si mi-a placut foarte mult, insa in cele din urma a devenit prea copilaroasa si plictisitoare - exact cum ma asteptam. Din pacate, nu a fost pe gustul meu, chiar daca actiunea s-a petrecut - in mare parte - in China, una dintre tarile mele preferate. Personajele au fost bine conturate si mi-a placut in special 'Sopot de Vant' (nume ciudat, huh?), pentru ca era o fata inteligenta si puternica. Insa sfarsitul a fost plictisitor si mi-am pierdut interesul fata de aceasta carte. Insa, datorita maratonului, am reusit sa o termin si, per total, a fost o carte frumoasa, chiar si cu micile ei probleme. Nu stiu, totusi, daca am sa continui seria prea curand.

Nota mea: 2,5/5

duminică, 14 iulie 2013

Concurs de fidelitate!

M-am hotarat sa dau startul unui concurs de fidelitate. Este unul foarte simplu si corect. ^^

Regulile
-se pune un singur comentariu per postare
-se pun doar comentariile lasate la postarile din intervalul 14 iulie - 14 august

Premiile:
Primul loc un pachet surpriza cu swag-uri si 10 ebook-uri de mai jos.
Al doilea loc 5 ebook-uri.
Si al treilea loc 2 ebook-uri.:)


 
























Cred ca ati observat ca am facut o rubrica saptamanala in care dau ebook-uri. Ei bine, acestea nu vor ajunge in acea rubrica :) Cine doreste sa se inscrie, trebuie sa lase un comentariu mai jos cu numele cu care va comenta de-a lungul lunii si cu modul in care imi urmareste blogul (Networked Blogs, email, GFC...).

Maratonul de lectura: ziua 6


Am terminat si cea de-a sasea zi. A trecut destul de repede saptamana asta si a fost chiar draguta, chiar daca scopul ei era sa ne mai terminam din cartile pe care le avem si eu am citit doua carti imprumutate si una clasica a tatalui meu.:)) Crap.

Pagini citite azi (adica ieri): 207
Pagini citite in total: 1221
Carti terminate: 2

O, da, am terminat si Mizerabilii de Victor Hugo. Ma gandeam ca o termin astazi, dar pana la urma am avut pofta de citit si a fost asa interesant si imi vine sa plang.:( Serios, de ce-i asa trist?

Astazi planuiesc sa termin odata cu Matase si Sabie si sa scap de ea. Ma innebuneste cartea asta.

sâmbătă, 13 iulie 2013

Maraton de lectura: ziua 5


Am continuat ziua a 5-a tot cu Mizerabilii, din care am mai citit foarte putin, si anume 100 de pagini. Mi-am pierdut motivatia pentru maratonul acesta, am inceput in forta si acum am cam lasat-o balta, insa nici 100 de pagini dintr-o carte clasica nu mi se par asa 'penibile', ca s-o spun asa.

Pagini citite azi: 102
Pagini citite in total: 1014
Carti terminate: 1

Cam asta e tot. Voi ce ati mai citit?

Dead series #3

Inca o serie inceputa si neterminata! De data asta, de la CorintJunior. Cartea asta mi-a ajuns la inima, e a doua carte citita de mine gen YA si mi-a placut extrem de mult. Este o carte gen middlegrade, but who cares?

Vorbesc despre 'Emily the Strange' de Jessica Gruner si Rob Reger. Au publicat prima carte, insa restul nu. Si arata asa bine!

13 ani. Probabil în stare să sară de pe clădiri înalte, dacă ar avea chef. Mult mai probabil să moţăie cu cele patru pisici negre ale ei sau să încropească un accelerator de particule din scame, lentile şi ace de siguranţă sau să bată la tobe / zdrăngănească la chitară şi ţiţiera / sufle-n saxofon sau să picteze o frescă reprezentând o canalizare funebră şi învârtejită sau să forţeze pe cineva să zică repede de 13 ori “€œ frescă reprezentând o canalizare funebră şi învârtejita ” şi să-l arate cu degetul şi să radă.

13 lucruri pe care le veti găsi în primul roman Emily the Strange :
1. Mister
2. Un golem frumos
3. Praştii îmbunătăţite
4. Patru pisici negre
5. Amnezie
6. Poker-calamitate
7. Ponei furioşi
8. Un inspector dubios care urmăreşte chiulangii
9. Liste cu 13 puncte
10. Un generator de furtuni de nisip
11. Dubluri-fantomă
12. O misiune secretă
13. Urechelniţe

Celelalte trei volume...




Coperti superbe. Ce mult le vreau in Romania! Si cand ma gandesc ca prima carte a aparut acum minim doi ani...
Voi ati citit prima carte? Ati vrea sa incepeti seria?

Ebook giveaway - 24 hours #1

 Aceasta carte nu mai este valabila intrucat au trecut 24 de ore.

M-am gandit sa fac o noua rubrica, de data asta una care cred ca va fi pe placul tuturor.
In fiecare saptamana am sa aleg o zi la nimereala in care am sa trimit un anumit ebook oricui doreste. Adica toti sunt castigatori. Singura conditie a mea e sa urmariti prin email sau GFC si sa lasati un comentariu cu email-ul vostru, iar apoi sa-mi trimiteti mie un email in care imi spuneti ca doriti ebook-ul. 

Astazi am ales sa impart cu voi 'Invisibility' de Andrea Cremer si David Levithan.

Stephen has been invisible for practically his whole life — because of a curse his grandfather, a powerful cursecaster, bestowed on Stephen’s mother before Stephen was born. So when Elizabeth moves to Stephen’s NYC apartment building from Minnesota, no one is more surprised than he is that she can see him. A budding romance ensues, and when Stephen confides in Elizabeth about his predicament, the two of them decide to dive headfirst into the secret world of cursecasters and spellseekers to figure out a way to break the curse. But things don’t go as planned, especially when Stephen’s grandfather arrives in town, taking his anger out on everyone he sees. In the end, Elizabeth and Stephen must decide how big of a sacrifice they’re willing to make for Stephen to become visible — because the answer could mean the difference between life and death. At least for Elizabeth.

Suna foarte tare, asa-i? 
Aveti 24 de ore sa-mi trimiteti un email si sa lasati un comentariu mai jos, pentru a primi ebook-ul. Email-ul meu este: sabrina8_dulcik@yahoo.com
Atentie! Toate cartile pe care le impart sunt in format PDF!

vineri, 12 iulie 2013

Maraton de lectura: ziua 4


Ziua a patra nu a fost tocmai excelenta pentru mine; aproape (!!) am intrat intr-un 'reading slump' cu Matase si Sabie, care ma seaca de parca ar fi o zi caniculara. Mai am doar vreo 140 de pagini, dar chiar nu vreau sa mai continui cartea asta. Evident, nu o sa o las asa, dar cred ca o sa o continui dupa maraton. Inceputul chiar a fost OK, mi-a placut, dar a devenit copilaroasa si naspa.

Oricum, m-am apucat de Mizerabilii, de Victor Hugo. Am zis eu ca nu ma apuc de literatura clasica in maraton, insa cum lucrurile mergeau destul de prost, am zis 'de ce nu?' si este asa aaaa (aaaa insemnand foarte buna!). Imi place mult de tot scrisul autorului si, cum clasicii nu-s chiar pasiunea mea, m-a uimit ca mi-a placut. Am citit doar seara, de la ora 11, pana la 2 (banuiesc ca nu se pune ca ziua de joi, dar... who cares?), cu un tantar bantuindu-mi creierii.

Pagini citite: 123 + 3 (haha, am citit si 3 din Matase si Sabie...)
Pagini citite in total: 912
Carti terminate: 1

Noua sute de pagini in 4 zile? Am crezut ca am citit mai putin! Deci nu e pierduta batalia...
Voi cum o duceti?

Leapsa 'fara nume!' [vlog]

Mi s-a parut foarte tare leapsa asta, asa ca m-am gandit sa o preiau si eu. O dau mai departe celor 10 bloguri pe care le puteti vedea in descrierea videoclipului sau la sfarsitul acestei postari.^ ^

Provocarile lepsei sunt:

1. Gaseste o carte cu apa pe coperta.
2. Gaseste o carte cu albastru pe coperta.

1. Gaseste o carte cu foc pe coperta.
2. Gaseste o carte cu rosu pe coperta.

1.. Gaseste o carte cu ceva legat de pamant/natura pe coperta.
2. Gaseste o carte cu verde pe coperta

1. Gaseste o carte cu vant pe coperta.
2. Gaseste o carte cu alb pe coperta.

[Bonus: Gaseste o carte cu albastru, rosu, verde si alb pe coperta!]


Aoleu, m-am balbait rau pe aici.:)) 

Blogurile carora le dau mai departe leapsa:

Niahara's World of Books
Bianca2b
Noi 2 si un blog
Meduza Blanda
Jurnalul unei pustoaice
Addicted to books
Anddea
Pagini Marcate
Lissa's Corner
Secrets from books

Si, chiar daca nu ati primit leapsa, ar trebui oricum sa o faceti, e foarte distractiva! :D