joi, 20 septembrie 2012

''Tacere'', de Becca Fitzpatrick, in curand la Litera!

Lumea din blogosfera e cam dezamagita de noua aparitie de la editura Litera, si pe buna dreptate. Nu, nimeni nu e dezamagit de carte, ci de coperta pe care cei de la Litera au ales sa o foloseasca pentru cel de-al treilea volum al seriei ''Ingerul noptii'', de Becca Fitzpatrick. Desi nu sunt familiarizata cu seria, trebuie sa recunosc ca coperta originala e de o mie de ori mai frumoasa, plus ca e... originala.
Nu am citit nici macar primele volume, desi imi doresc foarte mult sa o fac, nu gasesc timp nici macar pentru cartile pe care deja le am pe raft, daramite sa mai achizitionez altele. De unde rezulta si lunga mea absenta de pe blog, din nou, mii de scuze. :D


Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârșit, auzit?
Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezește singură în cimitirul din orașul ei, fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Mai rău, descoperă că nu-și poate aminti nimic din ultimele cinci luni de viață. Se pare că e dată dispărută de săptămâni bune, iar familia și prietenii dau vina pe un răpitor misterios despre care, însă, nimeni nu are nici cel mai mic indiciu.
Odată întoarsă în siguranța casei sale, Nora încearcă să-și reia viața de zi cu zi. Merge la școală, își petrece timpul cu cea mai bună prietenă și încearcă să-l evite pe noul iubit al mamei sale, nimeni altul decât Hank Millar, tatăl dușmancei ei de moarte, Marcie.
Dar o voce interioară nu-i dă pace, îndemnând-o să-l caute pe cel vinovat de coșmarul pe care l-a trăit. Crâmpeie din trecut, cuvinte și imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obișnuit, îi bântuie visele și îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăși.
Un șir de evenimente neprevăzute o aduce pe Nora față în față cu Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă și o atrage în același timp. El pare să aibă toate răspunsurile și … inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrece alături de tânăr, relația lor devine tot mai profundă, până când își ea dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou.
Ramaneti prin zona, da? :> 
Maine: Opal, cover reveal! (Lux #3, de Jennifer L. Armentrout, serie care va fi publicata in curand si in Romania, la editura Leda!)
         Ramona

3 comentarii:

Parerea ta conteaza