luni, 25 februarie 2013

Lovitura sub centura pentru fani!

Hei!
Banuiesc ca pana acum ati aflat de Creative Monkeyz, datorita Robotzilor.
Ei bine, vreau sa va spun ca eu am un mare respect pentru echipa aceea, o urmaresc inca de cand au inceput Robotzii si nu pot decat sa salivez de fiecare data cand mai scot cate un episod din Robotzi, 3lar sau Miez. Oricum, ideea e ca voiam sa va arat un clip. Fanii cartilor Cassandrei Clare o sa cam sufere, pentru ca Alex cam calca in picioare trailer-ul, dar nici mie nu mi s-a parut de la inceput prea reusit si nu am intentia sa-l vizionez. Alex a ales, de asemenea, si trailer-ul de la Beautiful Creatures, insa pentru acesta a avut mai multe cuvinte de lauda. O sa va las pe voi sa il vizionati.

Din moment ce clipul nu este pe youtube, iar eu nu stiu cum sa pun alt fel de clipuri aici, o sa va dau link-ul direct. Si chiar daca nu sunteti fani City of Bones, va sugerez sa vizionati (nu numai episodul asta), pentru ca eu una am cazut de pe scaun de cateva ori datorita glumelor lui!


















Click aici pentru a viziona.

Cred ca Rose deja s-a dus dupa pusca. Eu una nu ma pot pronunta in legatura cu filmul asta si, mai ales, in legatura cu cartile, din moment ce inca nu am apucat sa pun mana pe ele. Si regret de nu mai pot.:(
O seara placuta va doresc.

P.S.: astazi e ultima zi in care imi puteti trimite compunerile pentru Olimpiada Creatiilor!

14 comentarii:

  1. Felicitari si intrebare cine a castigat Concursul "Beautiful Disaster"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai puţin, data limită era 20. Nu mi se pare normal să prelungeşti, cine a trimis a trimis, cine nu nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sabryy a scris pe 19 sau pe 20 un articol in care spunea ca s-a modificat data si ca sunt 5 zile in plus, precum si faptul ca vor fi 2 etape, nu 4 :)

      Ștergere
    2. Faza e ca nu primisesem decat 2 compuneri si nu puteam sa dau o carte pe un concurs in care doar doua persoane sunt interesate.

      Ștergere
    3. Tot nu e corect. Eu nu stau 24/24 să mă uit pe bloguri şi mai ratez articole, poate voiam să scriu altceva şi să trimit altă compunere. Când dai o dată o laşi, dacă nu sunt decât 2 persoane ori anulezi ori continui aşa. Trebuie să te gândeşti de la început ce faci dacă nu ţi se trimit compuneri.

      Ștergere
  3. Saluuut! Te invit la un concurs...primul meu concurs [in parteneriat cu blogul Stuff for Soul]! Sper macar sa`ti 'arunci un ochi' sa vezi despre ce e vorba:D
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ups, azi e ultima zi. Sabry, eu cred că mă des-înscriu *nu ştiu cum să îi zic altcumva :))* din concurs, pentru că nu am timp şi nu vreau să vă încurc. E mai bine aşa. Îmi pare atât de rău, dar am atâtea chestii de făcut.
    Bun, acum să vedem filmuleţul >:) *Rose intră pe pagină, ronţăind un pix*
    Bun.
    Deci.
    O să îi las un comentariu ucigaş tipului.
    Uite cum vorbeşte, parcă are rahat de veveriţă în gură, zău aşa.
    Dar la faza cu Jamie trebuie să recunosc că am râs şi că are dreptate :)) Humm, cred că fac o postare specială ca să comentez filmuleţul ăla, this shall will be fun :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot să îi las comentariu. Okay, planul b, Rose face postarea ucigaşă :))

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost epic filmuleţul :)) Am râs cu lacrimi :))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza