marți, 19 februarie 2013

Anulam?!

Hei, prieteni! :)
Sunt cam dezamagita de voi. Au trecut 9 zile si, din cati participanti am avut la Olimpiada Creatiilor, nu mi-au trimis compuneri decat doua persoane. Inteleg, nu aveti chef, aveti scoala, dar macar nu va inscrieti daca nu va tineti de promisiune, nu-i normal?

Mai aveti timp pana maine, altfel anulam. Imi pare rau, dar nu pot organiza o "olimpiada" cu doua participante. Ar fi prea aiurea.:|

Astept compunerile voastre. Nu va obliga nimeni, dar ma gandeam si eu ca o sa ne distram si ca mai si castigati si voi o carte. Pentru a vedea regulile, click aici.

4 comentarii:

  1. Eu una nu m-am înscris la Olimpiada Creaţiilor, însă e păcat că persoanele care ţi-au trimis până acum au depus timp şi efort în redactarea compunerilor, o poveste de o pagină nu se scrie cu una, cu două. Ar fi frumos dacă ai putea să prelungeşti prima etapă sau să rămână ele două câştigătoare. Şi dacă-mi permiţi să adaug, părerea mea e că patru etape sunt prea multe pentru un concurs, ar merge două, maxim trei. Gândeşte-te că nu e prea convenabil să scrii patru compuneri şi să nu câştigi nimic, bănuiesc că şi acesta e motivul pentru care unii au renunţat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu m-am înscris, am scris, dar n-am terminat, mai am timp până mâine, sper să reuşesc să trimit :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei....care este tema carti Cicada?

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza