sâmbătă, 8 februarie 2014

Just... kill me now.

Heeei! How are you doing?
OK, deci am avut doua saptamani vacanta, ultimul rasuflu inainte sa incep scoala si sa ma pregatesc de examene intens. Frate, nu-mi place cum suna.

In vreo, cat, 12 zile?, dau simularile si chestia asta ma sperie extrem de mult, pentru ca daca iau o nota mica sunt convinsa ca moralul meu se va duce la pamant si imi va fi si mai frica de examene. Pe de alta parte, chiar ma bucur ca am sa dau un test in care voi face totul singura 100% si in care nu voi copia deloc. Vreau sa vad ce pot.

Mda, se poate foarte bine sa ne dea un subiect naspa la mate si sa iau ceva la modul 5, dar whatever.

Lasand la o parte chestiile astea cu scoala - sunt convinsa ca majoritatea ati trecut prin ele si nu vreau sa va plictisesc -, m-am reapucat de Academia Vampirilor si sunt la a 4-a carte. Pana acum imi place foarte mult, dar nu stiu, Rose se repeta rau de tot. Oricum, sunt convinsa ca va deveni mai interesanta. Voi ce mai cititi?

A, uite o poza cu mine si cu pisica mea. In fine, cred ca incerca sa spuna "niuu, da-mi drumu'!" si de-aia plange, dar whateva.


6 comentarii:

  1. Ce pisică drăguţă ai! ^^
    E bine că gândeşti astfel :), adică, ai şi dreptate. O, şi, te asigur, dacă la mate iei la simulare 5, la examen iei cel puţin 6. Simulările sunt, de obicei, mult mai grele.
    Mult succes, oricum! :)
    Acuuuum... citesc "Ivanhoe" de Walter Scott şi "Of Stardust" de February Grace. Acum mi-am dat seama ce nume drăguţ are autoarea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Legat de simulari, stai linistita, o sa fie ok. Si chiar daca nu e, o sa stii pe unde "scartai" si o sa poti sa te pregatesti mai bine pentru examenul adevarat. Stai linistita ;)

    Si pisica ta e superba :x Vreau si eu :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Pisica aia chiar arată că plânge! :))
    Oh, Doamne, știu cum e clasa a opta! Mă bucur că nu mai am șansa să repet experiența. Creier: Anca, o să dai bacul. Ce.
    Păi, succes cu tot. Nu pot totuși să înțeleg cum deși ai examen tot mai mult decât mine citești. :-w

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citesc mai mult decat tine pentru ca sunt tampita si nu invat.:)

      Ștergere
  4. Multa bafta la simulari ! si eu le dau saptamana viitoare,pfai . x_x

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai mă, nu-ţi fă aşa mari griji pentru matematică, sunt sigură că o să te descurci, adică anul trecut a fost un subiect jalnic la evaluare şi mă gândesc că şi anul acesta va fi uşor ;)
    Btw, îmi place muuuult pisica ta!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza