vineri, 17 ianuarie 2014

Tales from Sabrina's lame world.

Aparent, cand ziceam ca "ma retrag", vorbeam serios. N-am mai postat de doua saptamani, pentru ca am fost extrem de preocupata de scoala. Tocmai cand credeam ca o lasa profesorii mai usor, atunci ne iau la teme si invatat. Oh, si cate am sa va povestesc!

Cu ce ar trebui sa incep?

Am un profesor de matematica perves. Si nu pervers dinala nevinovat; nici macar nu incearca sa ascunda acest lucru! Eram in prima banca si se uita fucking direct in decolteul meu si dupa l-am intrebat ce e si el a zis "ce? a, nimic", a ras si nici nu m-a mai privit, iar ieri a zis - dupa ce ma enervase pe mine un coleg si am scos un "grr" - ca animelele salbatice ar trebui cumintite si ca ar trebui sa faci precum caii, adica sa le calaresti si a zambit perves si eu eram "wtf wtf, tu nu zambi". Si, din nou, problema e ca nu e nici macar discret! Azi s-a uitat la puloverul meu care avea un tigru si a zis ca are capul mare acel tigru. Si tigrul era la nivelul sanilor mei!


E un subiect ciudat despre care sa scriu chiar aici, un blog de carti, dar sunt confesiunile mele. Ati mai intalnit asemenea oameni?:))

Ieri mi-am taiat parul, pentru ca mi se parea lame si nu mai imi placea cum imi sta, asa ca am luat o foarfeca si mi l-am taiat si mi-am facut breton. Lumea a zis ca imi sta bine si ca ma admira ca am avut curaj (ce-i drept, nici mie nu mi-a venit sa cred ce fac), dar o sa merg saptamana viitoare la coafor. yolo.

A, si acum cateva zile s-a intamplat ceva foarte amuzant. Eram pe holul scolii si m-am ciocnit din greseala de profesorul meu de religie si l-am facut sa se impiedice, gen de-adevaratelea si dupa s-a luat cu mana de picior si a inceput sa spuna ca il doare rau si eu eram gen "oh, doamne, imi pare rau, scuze, scuze" si el brusc si-a lasat mana jos, mi-a zambit si si-a continuat drumul. Adica o facut misto de mine. Si eu ma gandeam deja cum imi scade nota la purtare or whatever.

V-am promis un In my mailbox si l-am filmat, dar dupa nu mi-a placut deloc cum a iesit si l-am sters si acum trebuie sa-l filmez din nou, dar pana la urma cred ca o sa pun doar pozele. Voi credeti ca e mai ok cu poze? Poate sunt prea plictisitoare ca sa ma urmariti, cine stie.

A, un lucru a avut un succes saptamanile astea: cititul. O duc chiar bine, adiiica am citit 3 carti de lunea celalalta si sunt in mijlocul celei de-a 4-a, dar nu va spun care e. Va las curiosi. Oricum, ar trebui sa vin cu recenzii curand. AR TREBUI.

Va las mai jos melodiile pe care le-am ascultat in timp ce am scris postarea asta si ar face bine sa va placa. Zau.


8 comentarii:

  1. Mă eu vreau filmat un New in my mailbox, e mai interesant :x Iar cu proful tău de mate, cred că ar trebui să-i spui cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Obişnuieşte-te cu astfel de profesori perverşi. La liceu sunt destui. :))
    Okay, eu sunt lucky, nu am de-ăştia perverşi şi nesimţiţi totodată, doar puţin perverşi, dar se limitează la glume, deci sunt din aceia nevinovaţi. Este totuşi un profesor de matematică (ce coincidenţă!) ce predă la clasa unei prietene... Ei, profesorul ăsta e... pfuai, "pervers" e puţin spus. Adică nici el nu face, dar spune câte şi mai câte :)).
    Mie îmi place ideea de vlog :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt pentru vlog, mai ales ca ai cura plus ca sunt super dragute si avem putini vlogari care vorbesc despre carti. Hm cat despre profi, pregateste-te sa dai de altii si mai si .

    RăspundețiȘtergere
  4. VIDEO ! Doamne,ador videourile tale! as vrea sa faci mai des.Iti iubesc vocea si mai ales felul in care te exprimi.Iti vine sa crezi ca ma uit la unele videori pe care le-am mai vazut deja ? Imi esti tare draga ! Sa faci mai multe ! Si nu conteaza daca ies bine sau nu..eu le apreciez pana la cel mai mic detaliu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OMG, tu vorbesti serios? N-as fi crezut in viata mea ca ar putea cuiva sa-i placa ceea ce fac, mai ales atat de mult. Iti multumesc mult de tot; aproape mi-au dat lacrimile. Esti super draguta! :*

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur mult ca te-am inviorat !

    P.S - Mi-am facut cont pe blogger doar ca sa iti spun cat de mult te apreciez ! Esti favorita meaaaa :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Spre fericirea mea, nu am dat de astfel de profesori! Nu poți cumva să te duci la inspectorat și să îl reclami? Zic și eu...
    Ar fi drăguț să faci un video! :) Îmi place cum vorbești!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza