luni, 27 ianuarie 2014

Nu-pot-sa-aleg, ce naiba se intampla in capul meu?

Deci am fost zilele astea la Carturesti cu o colega si am intrat acolo total nepregatita sufleteste; voiam sa-mi iau o carte si mi-am zis ca am sa aleg ce-mi pofteste inima. Mare greseala.

Cred ca daca nu as fi fost cu acea anumita colega, as fi ramas acolo. Stiti CAT de greu este sa va decideti pe care carte sa vi-o cumparati? Sunt sigura ca stiti.

Scopul acestei postari este sa va intreb pe voi ce carte ati prefera, pentru ca maine e foarte probabil sa merg la biblioteca si nu vreau sa fac aceeasi greseala. Asa ca eu am sa las mai jos mai multe coperti din care voi veti alege cartea pe care ati citit-o sau care v-a placut cel mai mult. Adica, in fine, puteti sa nu alegeti nimic si sa inchideti pagina asta, dar veti ajunge in rai daca ma ajutati (nu ca ar exista un rai dar lumea e dispusa sa faca orice ca sa ajunga acolo asa ca va santajez asa).






















Ce naspa sunt, 4/6 sunt de la Polirom.:))
A, daca ati mai citit si alta carte de George Orwell si v-a placut... doar spuneti-o si va garantez ca o iau acasa cu mine.:))

9 comentarii:

  1. Ultimele două ^^
    Defapt, toate. Ce tot zic aici?!
    Eu nu pot niciodată să aleg.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ucizi o pasare cantatoare. Eu sunt cu ochii pe ea de o gramada de tiiimp! Gata, m-am decis. :)) O sa ajung in Rai, Sabry? ;;) :o3

    RăspundețiȘtergere
  3. La sigur iti spun ca trebuie sa iei De veghe in lanul de secara, este prea grozava. Am avut-o la ora de romana in a 9-a. Sa ucizi o pasare cantatoare este si ea interesanta, de mult vreau si eu sa o citesc. Sau, sau... toate :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Gradinile lunii e geniala, dar destul de greoaie si lunga (plus ca editia de la Tritonic e nasparlie si orice ai face NU ti-o lua) De veghe in lanul de secara e destul de buna. N-am citit Fight Club, dar o colega mi-a spus ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zile Birmaneze cu siguranta XD Si Asasinul Regal zic eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu aş alege Fight club :X

    RăspundețiȘtergere
  7. Parerea mea este ca ar trebui sa citesti ...Sa ucizi o pasare cantatoare... Mie mi`a placut foarte mult

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza