duminică, 10 noiembrie 2013

OMGOMG + In my mailbox

Ati auzit ca apare Shadow and Bone la noi in tara?
Sunt multe carte pe care mi le doresc mult si pe care le-am vazut in strainatate, iar Shadow and Bone e printre primele. Trebuie sa fi auzit, cu totii, despre cat de buna este cartea asta. Deci da, Editura Trei va publica aceasta carte la noi in tara si aaah, nu mai pot astepta! O sa mi-o cumpar neaparat, pentru ca vreau sa o citesc de prea multa vreme si pare foarte tare. Voi ati citit-o pana acum?


















Banuiesc ca ati observat ca pe blog au inceput sa apara, in general, numai recenzii. Ei bine, nu am inspiratie; nu stiu ce sa mai scriu, plus ca am acces la calculator in general doar in week-enduri. Adica da, mai programez postari, dar nu mereu si acum am ramas fara, deci o sa incerc sa nu las sa bata vantul pe aici. Dar, in afara de citit, nu mai am timp de altceva, pentru ca nu fac decat sa dorm si sa fac teme; altceva nu pot, pentru ca imi este intr-un mod constant SOMN. Nu mai pot sa fac nimic fara sa-mi fie somn, zau. Si, in rest, nu stiu... trec zilele extrem de repede. Si, pentru prima data, nu vreau sa treaca scoala atat de repede, pentru ca vin examenele, iar eu sunt pur si simplu terifiata de ele. Nici nu vreau sa ma gandesc si cred ca o sa mor de emotii acolo. Daca eu la un test am emotii! Ce sa fac, la scoala pun notele la suflet si da, ma straduiesc sa fiu cea mai buna, dar la examen nu va fi asa. Ah. Nici nu pot sa ma gandesc ce se va intampla dupa examene. Pentru mine nu exista vacanta de vara din 2014. Exista doar apocalipsa de pe 28 iunie.

Si, ca sa mai destindem atmosfera, am facut un video In my mailbox. Vi-l las aici, vizionare placuta.^^


Lectura placuta.

2 comentarii:

  1. Am auzit si eu de Regatul umbrelor, care mi se pare super tare. Editura TREI revine in forta, si am o banuiala ca va ajunge in topuri cat de curand cu atatea titluri noi si frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  2. heiii sa sti ca ti se potriveste tunsoarea:)
    iar in legatura cu cartile...WTF?as vrea si eu un asemenea eveniment in care sa aiba carti bune la asemeanea preturi.ce noroc pe tine si ghinion pe mine ca nu cunosc pe cineva acolo pentru a putea rapii si eu niste carti bune.oricum spor la citit:)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza