marți, 5 noiembrie 2013

October wrap-up & November TBR

Pentru ca mi-a fost incredibil de lene sa fac un video, m-am decis sa va arat direct aici cartile citite in octombrie si cartile pe care intentionez sa le citesc in luna noiembrie.

#1
Cismigiu et comp. de Grigore Bajenaru
Recenzia... mda.


Mi-a placut foarte mult si motivul pentru care am citit-o este pentru ca profesoara noastra ne-a recomandat-o. Si pana acum sunt singura care a citit-o din clasa. Whatever.

#2
Jocul lui Ender de Orson Scott Card
Recenzia cartii aici si a filmului aici.


Extraordinara carte, extraordinar film. Le recomand pe ambele.

#3
Petrecerea de Danielle Steel
Recenzia aici.


Inca o carte foarte buna si ma bucur ca am incercat o carte scrisa de autoarea aceasta. Sunt curioasa daca si celelalte sunt la fel de frumoase.^^

#4
Numele acestei carti este secret de Pseudonymous Bosch
Recenzia aici.


Nu a fost cine stie ce, parca prea plictisitoare si seaca. Nu mi-a placut pentru ca a fost o carte prea copilaroasa, dar pana la urma stiam asta de dinainte sa ma apuc de ea.

#5
Frankenstein de Mary Shelley
Recenzia aici.


Uau. Cartea asta, fratilor, cartea asta. Nu pot sa spun decat: CITITI-O!

#6
Calul de Razboi de Michael Morpugo
Recenzia aici.


Mi-a placut foarte mult, a fost scurta, dar interesanta si am ajuns sa ma atasez imediat de calul Joey.<3

#7
Erebos de Ursula Poznanski
Recenzia aici.


Una dintre cele mai frumoase carti citite luna asta; a fost fascinanta si intriganta si o recomand oricui. Mai ales adolescentilor din ziua de azi.^^

#8
Tronul de clestar de Sarah J. Maas
Recenzia aici.


O carte pe care am asteptat-o mult la noi in tara. A fost superba si interesanta si chiar m-am atasat de protagonista, Caelena.

-November TBR-

In luna noiembrie am sa termin de citit Numere, de care abia m-am apucat si o sa continui sa ascult - premiera - un audiobook, si anume Dracula de Bram Stoker. E primul meu audiobook si e in engleza, dar pana acum chiar imi place si nu ma plictisesc deloc. Mai am ceva la modul 8 ore, dar o iau incet si, in mod normal, citesc doar pe drumul de scoala si inapoi. Daca nu sunt prea obosita, pentru ca uneori nu pot sa ma concentrez. O sa citesc si Acluofobia si Imblanzitorul Apelor de A. R. Deleanu, precum si 3 carti pe care am sa le primesc pentru recenzie de la Editura Litera. Sper sa reusesc sa citesc ce mi-am propus. Dar, oricum, fix acum s-a hotarat tatal meu sa-mi dea o carte clasica. La naiba!

Felicitari, ati ajuns la sfarsitul acestei postari! :))
Voi? Ce ati citit, ce o sa cititi?

5 comentarii:

  1. Nici mie nu mi-a placut Numele acestei carti este secret. Am inceput-o in clasa a7a si nici acum nu am terminat-o (si nu cred ca o voi termina vreodata :)) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, eu am citit doar 4 cărți luna asta! Trebuie să recuperez...
    Vreau și eu să citesc Cișmigiu et comp. pentru că mi-a recomandat-o profesorul de franceză. Eu acum m-am apucat de Acluofobia și crede-mă că e genială!

    RăspundețiȘtergere
  3. luna asta am citit...o carte!m-am tampit!!!"...si la sfarsit a mai ramas cosmarul" de oliviu craznic.a fost o carte superba!si nu mi s-a parut chiar asa infricosatoare precum ziceti voi...>:P
    luna asta vreau sa termin:sfidarea,mary poppins deschide usa,alibiul perfect,ceasurile de a. christie.de cand le-am inceput,dar scoala ma omoara!:(( m-ai facut curioasa in legatura cu cismigiu et com si o voi lua maine de la biblio ;) sa faci o recenzie cat mai repede :P a da!si mai vreau de la biblio harry potter si ingeru noptii...am inceput un pic din fiecare ebook,dar parca le citesc tiparite ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am uitat sa spun ca voi lua si jocul lui ender.....ma influentezi...:>:>;))

      Ștergere
  4. am citit si eu cismigiu & comp si frankenstein si mi-au placut super super mult <3

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza