duminică, 31 martie 2013

Bani, mancare si dormit

Ultima zi din martie. Stiti ce inseamna asta?
Maine e aprilie! Si, pe langa ca e ziua pacalelilor - si ce-o sa ne mai distram la scoala -, o sa dau startul maratonului de concursuri pentru ziua blogului. V-am pregatit multe chestiute tari si abia astept sa i le dau cuiva.:D

Si, acum, va intrebati ce-i cu titlul, nu?
Pai ieri am fost in excursie la Brasov si a iesit supeeeer! Am facut poze, am bagat in noi de parca am fi fost la concurs si am vizitat chestii plictisitoare. Oricum, nu pot sa cred cat de frumos e Brasovul. Am stat vreo 3-4 ore pe acolo si nu ne-am plictisit, am intrat si intr-un Carturesti care, OMG, avea ETAJ! Doamne, ce-as da sa am si eu o librarie dinaia smechera cu etaj, plina cu carti.<3 Nu am putut sta mult, pentru ca nu aveam voie - am fost pe ascuns -, dar nu m-am abtinut si mi-am cumparat si o carte, cu banii care-mi ramasesera. Ca na, ce sa si faci!

O sa va arat intr-o alta postare, sper zilele astea, ce carti noi am mai adaugat in biblioteca. Pana atunci, va las poze cu noul meu par.:))







Sunt mult mai multe, dar nu am sa le pun aici pe toate. Oricum, faza e ca as mai repeta o excursie atat de tare ca asta. 
A mai fost cineva in Brasov? Locuieste cineva in Brasov?
 

5 comentarii:

  1. Eu vreau sa merg, nu am fost :( Iti sta ataaaat de bine <3 Asta e unul din momentele in care mi-as dori sa am parul drept ca sa ma pot tunde scurt :)) Cred ca numai pentru libraria aia m-as duce, desi din ce am vazut, si orasul e superb <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaaaaai. Vreau și eu acolo! Abia aștept concursurile! ^_^ Și, Aprilie. o.O Ce repede a trecut!! Repet, îți stă super bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine te prinde tunsoarea! E foarte expresivă.
    Abia aştept aniversarea blogului. :3

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu am fost de două ori în Braşov,e un oraş drăguţ,dar nu pot spune că-l ador :)
    Hihi,şi eu aş fi făcut la fel,aş fi înfulecat o cărticică :))
    Ultima oară când am fost în Braşov a fost în clasa a8a.Îmi amintesc că un coleg,mai "şmecher" din fire,l-a auzit pe un bărbat vorbind în germană şi - numai ca să facă el mişto - la întrebat cât e ceasul,şi *surpriză* domnul i-a răspuns într-o română perfectă.Desigur că accentul era puţin diferit,dar nimic ieşit din comun,nimic de care să-ţi baţi joc.
    E un oraş frumos,n-am ce zice :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei :)
    Am mers la Brașov de 3 ori dar nu am putut să stau prea mult :( ...
    Ce carte ți-ai cumpărat ?
    Îmi plac pozele !

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza