marți, 29 mai 2012

Fantomele ne stiu toate secretele - Revista Bravo Girl

Neataa! Ce faceeti? >:D< Eu m-am trezit cu dimineata in cap sa merg la scoala si sunt racitaa x(

Iiii :x se pare ca azi a aparut revista Bravo Girl sisii avem si o carte la ea: Fantomele ne stiu toate secretele! Biine, carte are un alt titlu original ( Mai las-o moale cu fantomele ) si chiar nu inteleg de ce au schimbat titlul, dar macar au lasat copertaa :x Eu am cartea in editie hardcover si am citit-o, asa ca o sa vin cat de curand cu o recenzie. Pana una alta, iata recenzia de pe spatele cartii:

Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fata de saisprezece ani, sunt cateva fantome: a surorii ei si a catorva fosti colegi de scoala. Fantomele nu sunt deloc complicate si poti avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromitatoare ale celor din jur... iar lui Cass ii place sa stie totul despre colegii ei ingamfati.
Insa cand Tim, vicepresedintele consiliului de elevi, descopera secretul lui Cass – acela ca poate sa comunice cu fantomele –, situatia tinde sa se schimbe. El ii cere sa-l ajute sa intre in legatura cu mama lui, care murise de curand, iar ea, dupa indelungi ezitari, sfarseste prin a fi de acord. Pe masura ce-l cunoaste mai bine pe Tim, Cass are surpriza sa constate ca el nu e un baiat asa de rau precum crezuse ea pana atunci si ca, intr-adevar, avea mare nevoie de ajutorul ei.
Poate ca aceasta este cea mai buna ocazie ca ea sa se imprieteneasca din nou cu cei vii...

Puteti comanda cartea in editie hardcover de aici.
Insa de ce ati pierde o ocazie asa mare? Grabiti-va si luati-va revistaa :x 

2 comentarii:

  1. Nu cred ca o sa mi-o iau; ultima data mi-am cumparat Iubitul virtual si nici acum nu am terminat-o(nu e vina mea ca exista o multime de carti geniale pe care trebuie sa le citesc!).
    Anyway, lectura placuta!:)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Dee, eu iti zic ca nu prea merita...sunt unele mult mai frumoase. De exemplu daca vrei o carte cu fantome mai buna e Naluca si Naucul...

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza