joi, 5 februarie 2015

2014, in muzica

Am vorbit tot anul despre carti dar, in timp ce citeam, sau in timp ce scriam pe blog, ascultam muzica. Muzica este un lucru extrem de important - vital, mai corect spus -, si ascult in fiecare zi fara exceptie. Cu totii ne-am format niste gusturi in materie de muzica si nu suntem dispusi sa ni le schimbam cu una cu doua, dar, cine stie, poate gasiti o melodie pe care doriti sa o incercati, sau care va place deja si puteti sa impartasiti acest lucru cu mine.

Top 10 cele mai ascultate melodii

10. Borgore - Nympho9. Daughter - Youth8. Kings of Leon - Closer7. Tyler, the Creator - Yonkers6. Reptile Youth - Rivers That Run For A Sea That Is Gone5. Die Antwoord - Lieewe Matjiees4. Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?3. Infinity Ink - Infinity2. Major Lazer - Get Free1. Lorde - TeamAcestea sunt top 10 melodii. DAR. Un foarte, foarte mare dar.
Lorde este categoric artista mea preferata. Din lumea asta. Este pur si simplu ce ascult eu zilnic. Asa ca nu va luati dupa melodia Team. Am ascultat efectiv FIECARE melodie a lui Lorde de cel putin 100 de ori. Sunt dependenta. Iar Yellow Flicker Beat si Biting Down sunt acolo, foarte, foarte aproape de Team. Daca o sa spuneti ca nu va place Lorde, I will punch you in the face.

Bine, glumesc.:))
Care e topul vostru in materie de muzica?
Da, stiu ca e februarie. Who cares.

2 comentarii:

  1. Din topul tău îmi plac mult Reptile Youth și Arctic Monkyes ca artiști, iar Youth ca melodie. Cât despre Lorde, anul trecut în februarie ascultasem tot ce am prins de la ea, dar peste o lună nu mai aveam nici un interes în muzica ei. Pur și simplu nu mă mai atrage.
    Mă bucur că cineva face și astfel de postări - muzica, blogul și cărțile vin cumva la pachet.

    RăspundețiȘtergere
  2. O doamne cineva care asculta Daughter,yey>:D:D<

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza