luni, 4 august 2014

Summer Read-a-thon wrap up + inca un Read-a-thon heh

Okay deci aparent read-a-thon-ul acesta dura doar 6 zile. Eu am considerat de la inceput ca dureaza sapte zile pentru ca asa am crezut. Oricum, iata statisticile mele.

Pagini citite in total: 925
Carti terminate: 4
Am terminat:

Fight Club de Chuck Palahniuk
Darul lui Jonas de Lois Lowry
Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde
Ultimul avanpost de Lavinia Calina

Am inceput:

Hotul de carti (40 de pagini)


Sunt foarte multumita cu ce am facut, plus ca duminica am citit inca 77 de pagini, ceea ce inseamna ca am citit in total 1000 de pagini intr-o saptamana, ceea ce e FOARTE bine! Am completat trei provocari: sa citesc o carte de maxim 200 de pagini, sa citesc una de minim 400 de pagini si sa citesc o carte scrisa de un autor roman. Yay for that.

Cat despre celalalt read-a-thon.
Pai a fost infiintat de fetele de pe blocul acesta si contine mai multe provocari.
La sfarsitul saptamanii o sa merg la un concert ca angajata si o sa fiu foarte ocupata, iar cam toate zilele mele sunt pline, dar un read-a-thon ma motiveaza mereu. Probabil ca nu o sa fac la fel de bine, dar tot cred ca o sa citesc ceva ceva. ^^

Provocarile:
1. Citeste o carte despre care nu stii mai nimic sau pe care voiai sa o citesti de mult, dar n-ai mai ajuns la ea
2. Citeste o carte cu poze
3. Citeste o carte cu negru pe coperta
4. Citeste o carte de peste 300 de pagini
5. Citeste un clasic romanesc
6. Citeste o carte cu un ochi pe coperta

Dar random mai sunt provocarile astea! :D
Hotul de carti indeplineste provocarea 4 si 6. Bine, si 1, dar nu vreau sa abuzez. Sunt la pagina 117 atunci cand incep read-a-thon-ul.
Restul, nu stiu ce o sa mai citesc.

Voi?

4 comentarii:

 1. Felicitări pentru progresul de săptămâna trecută! Eu nu am participat la read-a-thon, sunt mai leneșă și am avut și altele în program :D La ce concert te duci? ;;) Am înțeles, ca angajată, dar doar pentru că ești angajată, nu înseamnă că nu o să poți auzi muzica :D Păi, spor la treabă și la citit! :* Încă aștept recenzia la Darul lui Jonas :*

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumos progres. Eu am renunțat la TBR-ul de săptămâna trecută și am citit Percy Jackson cam 3 zile iar în rest nu am apucat să citesc nimic.
  Lectură plăcută și succes în continuare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari pentru "realizare" (nu stiu cum sa o numesc :)) ). Ultima data cand am citit 1000 de pag intr-o saptamana a fost ca sa termin un volum de George R.R. Martin.
  Spor si la al doilea maraton!

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari si super carti !
  Mai am si eu 3 carti de citit din August Read-a-Thon, pana pe 13 august. Nu sunt atat de sigura ca le voi termina, dar voi incerca.
  Frumos blog! Succes in continuare !

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza