duminică, 29 aprilie 2012

Nenorocosii de noi :(

Am gasit pe net cateva coperti mirifice pe care voiam sa le impart cu voi. Desigur, cartile nu au aparut si la noi, insa eu va voi prezenta cu cate o recenzie :)
 Prima carte este " Defiance " de C.J.Redwine. Coperta este la fel de interesanta ca si titlul ( care, btw, inseamna sfidare ) . Eu una as vrea sa apara si la noi in tara si categoric s-ar incadra pe lista mea 'must have'. 


Intre zidurile din Baalboden,in umbra brutalului lider al orasului,Rachel Adams are un secret.In timp ce alte fete cos rochii,gazduiesc dineuri si isi asculta protectorii barbati,Rachel stie cum sa supravietuiasca in salbaticie si sa manuiasca cu abilitate o sabie.
Cand tatal ei,Jared nu se mai intoarce dintr-o misiune de curierat este declarat mort,iar comandantul ii desemneaza lui Rachel un nou protector,ucenicul tatalui ei,Logan.Acelasi baiat caruia Rachel i-a declarat dragostea ei in urma cu doi ani si acelasi baiat care i-a respins iubirea.Ramasa doar cu o credinta puternica in faptul ca tatal ei a supravietuit,Rachel decide sa evadeze si sa-l gaseasca singura.Dar tradarea comandantului are un pret mare,iar ceea ce o asteapta in pustiu ar putea sa o distruga. La 19 ani,Logan McEntire este orfan,proscris si inventator.Ca ucenic al celui mai important curier din oras,Logan se concentreaza pe invatarea meseriei sale pentru a putea scapa de tirania din Baalboden.Dar planurile lui nu au inclus niciodata sa fie responsabil pentru fiica impulsiva a mentorului sau.Logan este hotarat sa o protejeze,dar cand planurile lui de evadare merg rau si Rachel plateste pretul,isi da seama ca sunt mai multe in joc decat sa-l dezamageasca pe Jared.
In timp ce Rachel si Logan se lupta sa treaca prin pustiu,urmariti de un monstru care nu poate fi ucis si de o armata de asasini dornici sa-i ucida,descopera dragostea,suferinta si un adevar care va declansa un razboi planuit de decenii.

A doua carte care va voi prezenta este  ' The Selection ' este scrisa de Kiera Cass. Mie una mi se pare destul de interesanta.

35 de fete. O coroana. Comptetitia vietii lor
Pentru treizeci și cinci de fete, Selecția este șansa vieții lor. Oportunitatea de a scăpa de viața stabilită pentru ele încă de la naștere. Să fie aduse într-o lume cu rochii strălucitoare și bijuterii neprețuite. Să locuiască într-un palat și să concureze pentru inima superbului prinț Maxon. Dar pentru America Singer, să fie selectată este un coșmar. Înseamnă să întoarcă spatele iubirii secrete pentru Aspen, care este cu o castă mai jos decât ea. Părăsindu-și casa pentru a intra într-o competiție acerba pentru o coroană pe care nu și-o dorește. Locuind într-un palat care este constant amenințat de atacurile violente ale rebelilor. Apoi, America îl întâlnește pe prințul Maxon. Treptat, ea începe să aibă îndoieli în privința planurilor pe care și le făcuse – și realizează că viața la care a visat întotdeauna nu se poate compara cu un viitor pe care nu și l-a imaginat niciodată.

3 comentarii:

 1. Waaa! Sunt geniale copertile <3.

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
 2. O sa mai vin cu altele in urm. post ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar cred ca aceasta carte (a doua) e chiar incitanta lupta fetelor pt ajunge la coroana . Cred ca va fi foarte tare ...dar cred ca si coperta arata bine .

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza