duminică, 17 ianuarie 2016

Wish list

In ultimul timp au aparut o multime de carti interesante in Romania, iar pe unele din ele chiar vreau sa le cumpar. Poate descoperiti si voi ceva care va place, daca nu ati auzit inca de ele pana acum.

5. Iti voi darui soarele de Jandy Nelson


Da, ok, recunosc, sunt victima hype-ului. Dar, zau, toata lumea spune despre cartea asta ca e foarte buna si suna chiar bine.

4. Chemarea monstrului de Patrick Ness





Sunt fana a cartilor horror si chiar daca stiu ca aceasta nu este horror, macar vreau ceva scarry, dark. Are niste imagini chiar misto, so I wanna try it.


3. Socul caderii de Nathan Filer




A aparut de ceva vreme aceasta carte, iar eu am vrut de atunci sa o iau, pentru ca pare foarte trista si imi plac genul asta de carti.


2. Calea regilor de Brandon Sanderson


















O sa incerc sa ignor faptul ca au impartit cartea in doua (pentru ca ar fi iesit una de 1400 de pagini, lol). Am citit Ultimul imperiu de Brandon Sanderson si chiar mi-a placut, asa ca e logic ca vreau sa citesc tot ce pot de acest autor, nu?

1. Mostenitoarea focului de Sarah J Maas


Primele doua volume au fost fenomenale, mi-au placut enorm, au multa actiune si plot twist-uri si o ador pe Caelena. Idk I just really want it.

Un comentariu:

  1. Frumoasa lista. Iti voi darui soarele mi-a atras atentia de mult timp. Si eu vreau anul acesta sa incep seria Tronul de clestar. Am auzit multe lucruri bune despre ea.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza