duminică, 3 ianuarie 2016

2016 reading challenge

La multi ani!
In anul 2015 mi-am propus sa citesc 50 de carti, ceea ce nu s-a intamplat. M-am hotarat sa nu imi mai fixez un numar, deoarece nu va face decat sa ma streseze. Din cauza liceului si a serialelor, am fost distrasa foarte mult si nu promit ca acest lucru se va schimba. Totusi, vreau sa indeplinesc doua provocari in anul 2016.

1. Sa citesc 10 carti care au peste 500 de pagini.

Motivul? Tocmai acest reading challenge stabilit pe GoodReads m-a impiedicat sa imi citesc cartile groase, facandu-ma sa le prefer pe cele mai mici. Ei bine, m-am hotarat sa schimb acest lucru. Carti ca Stapanul Inelelor si Numele Vantului sunt acum pe lista mea si chiar sper sa le citesc cat mai curand.

2. Sa citesc 3 carti in engleza.

Nice and easy. Citind in engleza, invat engleza. Plus, am o multime de carti in biblioteca in engleza dar pe care le-am evitat. Anul trecut am citit 2 carti si 4 manga. Volumul doi din The Walking Dead: Rise of the Guvernor sau alte carti de A. S. King sunt niste exemple de carti pe care vreau sa le citesc.

Voi v-ati stabilit un numar de carti? Sau aveti vreun challenge diferit?

UPDATE: mi-am fixat un goal de 20 de carti pe GoodReads pentru ca stiu ca o sa il indeplinesc, plus, ma folosesc de GR ca sa tin evidentra cartilor citite. ^.^

2 comentarii:

  1. Eu mi-am stabilit să citesc în jur de 30 de cărți anul acesta, tocmai pentru că vreau să citesc multe cărți groase pe care le-am evitat în alți ani.
    Succes cu provocarea și mă bucur că te-ai întors pe aici!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza