joi, 2 aprilie 2015

February wrap up

Am reusit si eu intr-un final sa citesc mai mult de o carte un luna februarie. Sunt intr-un reading slump si nu stiu ce sa faaac :(

Pentru scoala am citit primul volum din Morometii de Marin Preda. A fost mai ok decat ma asteptam. Nu a fost o carte plictisitoare si mi-a placut destul de mult, mai ales deoarece am studiat-o la scoala si am inteles-o foarte bine. I-am dat 4/5.

Apoi am citit una dintre cele mai bune carti de pana acum, si anume "O tragedie americana" de Theodore Dreiser. A fost extraordinara si mi-a placut mult. Chiar daca a avut 900 de pagini. Lol. Am facut o mini recenzie, o gasiti aici. I-am dat 5/5.


Urmatoarea carte pe care am terminat-o mi-a placut aproape la fel de mult. Ma refer la "Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri" de Hannah Green. Protagonista este o adolescenta ce sufera de schizofrenie. V-am intrigat? Recenzia mea aici. I-am dat 4/5.


Imediat dupa m-am apucat de Octopussy de Cristina Boncea. Nu mi-a placut deloc, i-am dat 1,5/5. Recenzia mea aici, nu am sa mai spun nimic acum.


Intr-un final, am terminat de citit Persepolis de Marjane Satrapi, primul meu graphic novel. Mi-a placut mult de tot si m-a impresionat. Gasiti recenzia mea aici. I-am dat 5/5.


Sunt destul de multumita de numarul de carti pe care l-am citit. Mult mai bine ca luna trecuta. Adica ma rog, luna trecuta nu am citit nicio carte. Deci da. Voi ce ati mai citit?

Un comentariu:

Parerea ta conteaza