duminică, 5 aprilie 2015

Book haul

Au trecut luni intregi de cand nu v-am mai aratat cartile primite sau cumparate. Astazi o sa va arat o parte, dar raman datoare cu inca un book haul.

Am reusit sa nu cumpar multe carti in ultimul timp. Nici nu am citit foarte multe din cele pe care le detin, dar tot sunt multumita.

In luna decembrie am mers in America, asa ca am profitat de acest lucru si am comandat de pe bookoutlet.com. Preturile au fost foarte mici si mi-am luat sase carti pe care mi le doream de multa vreme:


  • The Lair de Emily McKay
  • This is not a test de Courtney Summers
  • Please Ignore Vera Dietz de A S King
  • The Gathering Storm de Robin Bridges
  • The Walking Dead 1 si 2 (The Rise of the Guvernor si The Road to Woodbury) de Robert Kirman si Jay Bonansinga


 Una dintre cartile TWD nu apare in poza deoarece o citesc acum.
 Si mi-am comandat de pe elefant cartea "1001 de adevaruri care o sa te faca sa te caci pe tine de frica" de Cary McNeal deoarece a fost recomandata de niste youtuberi destul de cunoscuti in Romania, si anume Creative Monkeys.

Apoi sambata am fost la targul Kilipirim, de unde mi-am cumparat trei carti:



  • Jurnalele lui George Orwell
  • Camera de Emma Donoghue
  • Labirintul: Tratamentul letal de James Dashner
Am citit deja o parte dintre jurnalele lui George Orwell, insa am vrut neaparat sa am cartea si era la reducere. La fel si cu Camera, dar pe Camera mi-o doresc de cam 2-3 ani, Pur si simplu nu am ajuns sa o cumpar, dar mereu cand merg in Carturesti ma uit la ea. Cat despre Labirintul... nu pot decat sa bat pe cineva cand ma uit la ea. Au schimbat copertile si le-au facut paperback. Da, mersi frumos, acu' nu mai merg bine la biblioteca.

In aceeasi zi am mers si la targul de carte SF&F Final Frontier, unde m-am intalnit cu Oliviu Craznic, de la care am primit cartea Argos Unu, o colectie de povestiri SF&F printre care se afla si a lui. Abia astept sa le citesc. Revista de langa este TFB si am primit-o pe gratis, ca o mostra din banda desenata care va aparea in mai. Am citit-o si este foarte, foarte interesanta. Iar ilustratiile sunt frumoase.


Apoi fratele meu si-a luat noua carte a lui Oliviu Craznic, si anume Ceasul Fantasmelor. Abia astept sa o citesc si eu.


O privire catre toate cartile:

2 comentarii:

Parerea ta conteaza