luni, 30 martie 2015

February & March movies wrap up

The Woman in Black (2012)


A fost intr-adevar un film infricosator. Am citit de mult timp cartea, dar mi-am amintit anumite aspecte cu ajutorul filmului; atmosfera sumbra a fost foarte frumoasa si aspectul horror a fost foarte bine executat. Sfarsitul - bestial! Aproape ca nu am mai putut sa dorm dupa ce s-a terminat filmul si continuam sa o vad in fata ochilor pe The Woman in Black.


Nota: 4/5

Fifty Shades of Grey 


Cea mai mare porcarie si aproape ca mi s-a intors stomacul pe dos. As spune ca nu o recomand, dar probabil ca toata lumea l-a vazut deja sau il va vedea oricum. 

Nota: 1/5

Taken 3


Se presupune ca e un film slab. Adica da, povestea e cliseica si nu aduce nimic nou. Dar Liam Neeson este unul dintre actorii mei preferati si nu faceam decat sa il admir tot filmul. Taken 3 a fost enjoyable, dar nimic mai mult.

Nota: 3/5

Jupiter Ascending

Un film meh. Nu are cine stie ce efecte speciale, e cliseic. Nu ma asteptam la altceva si ma amuzam de povestea relativ penibila o data la trei minute. De calitate net superioara Fifty Shades. Hihi, hate me now.


Nota: 2/5

The Taking of Deborah Logan


Efectele horror nu au fost atat de stralucite, pe cand povestea a fost foarte, foarte interesanta. Nu o sa dau spoilere si nu o sa spun nimic, dar am fost placut surprinsa si mi-a placut mult. M-am speriat de cateva ori si actrita principala a jucat perfect. Recomand filmul daca aveti pofta de un horror bunicel, cu o poveste care sa te tina cu sufletul la gura.

Nota: 4/5

Un comentariu:

  1. The Woman in Black e printre filmele mele preferate :3 Iar la Taken 3 m-am uitat cand m-a obligat sora-mea să mă uit cu ea, dar s-a meritat :D

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza