sâmbătă, 21 februarie 2015

Top 3 noutati editoriale

Din moment ce incerc mereu sa-mi limitez achizitiile in materie de carti, obisnuiesc sa stabilesc prioritati. De aceea, am sa fac un top 3 noutati editoriale pe care abia astept sa mi le cumpar.

3. I'll give you the sun de Jandy Nelson


E foarte populara cartea aceasta si abia astept sa apara. Sunt curioasa de ce e toata lumea innebunita dupa cartea asta si daca iarasi o sa o dau in bara cu "hyped books". Ma indoiesc, totusi. "I'll give you the sun" va aparea la Editura Epica.

2. Straniile si minunatele amaraciuni ale Avei Laveneder de Leslye Walton


Deja am citit primul capitol din aceasta carte la Carturesti si m-a intrigat. Pare genul de carte cliseica "vai, sunt diferita", dar s-ar putea sa ma insel. Parca primele cateva pagini citite si coperta alcatuiesc o atmosfera stranie acestei carti. Si aceasta e destul de populara si chiar sunt curioasa daca imi va placea. "Straniile si minunatele amaraciuni ale Avei Lavender" de Leslye Walton va aparea la Editura Rao.

1. The Death Cure de James Dashner


Like really. Parca au trecut 10 ani de cand astept sa apara cartea aceasta. Mi-au placut primele doua, iar filmul The Maze Runner a fost exceptional, asa ca abia astept sa citesc si concluzia acestei trilogii care mie mi-a placut mult. "The Death Cure" va aparea la Editura Litera.

Voi pe ce noutati sunteti nerabdatori sa puneti mana?

Un comentariu:

  1. ma intereseaza cartea lui Dashner! eu, ca noutate, astept cartea a 6-a a lui George R.R.Martin: The Winds of Winter.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza