sâmbătă, 7 februarie 2015

January movies wrap up

Dupa cum am anuntat, m-am gandit sa fac o noua rubrica in care sa vorbesc cate putin despre filmele pe care le vad in luna respectiva. Asadar, iata ce am vizionat in luna ianuarie:

American Sniper


Am inclus acest film in top 10 2014, chiar daca l-am vazut la inceputul lui ianuarie, deoarece pur si simplu mi-a placut foarte mult si n-am putut rezista.
American Sniper este un film despre cel mai mortal lunetist american. Este o poveste emotionanta si tragica, exceptionala din punctul meu de vedere. Extraordinar film, nu-l ratati!


Nota: 5/5

The Imitation Game


Nu am asteptat sa vad acest film la cinema si mi l-am luat imediat. Benedict Cumberbatch este actorul meu preferat ever, iar orice face el trebuie sa fie vizionat de mine. Mi-a placut foarte mult acest film, dar, zau, drama asta ma omoara. Mereu zic ca prefer povestile cu final trist, dar acum sunt data peste cap.


Nota: 4,5/5

In rest, am vazut doar cateva seriale si, in general, m-am uitat la videoclipuri pe youtube. Sper ca in februarie sa vizionez mai multe filme.^.^

4 comentarii:

  1. tare si eu am vazut the imitation game, mi-a placut mult si am aflat cate ceva din istoria celui de-al 2 lea razboi mondial. Mi-am amintit ca si eu vroiam sa fac un topic cu filmele care le-am vazut in 2014. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Sabry! Drăguță rubrică :) Eu n-am văzut niciunul din filmele enumerate de tine, dar vreau să văd American Sniper. Mi se pare super tare, este foarte bine cotat și în plus, Bradley Cooper! Bradley Cooper, everyone! Începe să devină actorul meu preferat, pur și simplu este peste tot! Mulțumim pentru recomandări :)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza