miercuri, 4 februarie 2015

February TBR

Salut cititori!
Nici nu stiti cat de rau imi pare pentru absenta mea constanta.
Dar in nici un caz nu v-am abandonat. Nu am uitat cat de mult imi place sa scriu pe blog si cat de mult imi place sa vorbesc cu voi.

Trecând la carti, in ianuarie nu pot spune ca nu am citit nimic - pentru ca am citit ceva - dar nu am terminat nicio carte. Va explic acum. Deci, ce se afla in February TBR-ul meu.

The Winter Palace de Eva Stachniak


Am inceput cartea asta la începutul lunii decembrie (din cate imi amintesc, oricum, in decembrie o citeam), am citit 200 de pagini, dar a trebuit sa ma opresc la jumatatea lunii pentru ca am plecat din tara si nu am putut sa o iau cu mine, iar, când m-am intors, nu m-am mai apucat de ea. Desi mi-a placut ceea ce am citit.

The Walking Dead de Robert Kirkman si Jay Bonansinga


Am citit-o si cumparat-o când am fost plecata. Aceeasi poveste: nu m-am mai apucat de ea. Am citit 100 si a fost foarte okay.

Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri de Hannah Green


Am primit-o imprumut de la fratele meu, pentru ca m-a intrigat foarte, foarte mult subiectul. Pe scurt, protagonista cartii sufera de schizofrenie, iar intreaga lume este prezentata din perspectiva ei. Am citit 200 de pagini si a trebuit sa ma opresc din nou. Wait for it.

Persepolis de Marjane Satrapi


Un graphic novel pe care nu l-am mai citit pentru ca pur si simplu nu m-a impresionat, dar am citit prea putin din Perspepolis ca sa ma opresc. Sunt determinata sa incerc macar sa o termin. Cred ca am citit 50 de pagini.

O tragedie americana de Theodore Dreiser


Bingo! Ultima carte inceputa de mine!
Motivul pentru care citesc aceasta carte este ca tatal meu s-a trezit brusc ca n-am citit cartea asta, ca e foarte buna, ca e clasica, etc. Si n-a vrut sa asculte ca am multe carti incepute, ca trebuie sa citesc niste carti pentru scoala, whatever. Asa ca m-am pomenit citind primul volum. Sunt la pagina 270, iar pe aceasta sigur o termin in februarie, am deadline, 8 februarie.

Exuvii de Simona Popescu



Nu, nu am inceput si cartea asta.:)) Am primit-o ca lectura suplimentara/obligatorie - nici nu stiu - la scoala si mi-am zic ca e si timpul, daca tot vreau sa o citesc de ceva vreme si o si am. Yay.

ZeroZeroZero de Roberto Saviano


Am primit cartea aceasta pentru recenzie de mai bine de doua luni. Ce ma faaaac?

Stiu ca probabil nu o sa am timp pentru toate cartile de pe aceasta lista, dar, cu O tragedie americana am iesit din reading slump si am din nou pofta de citit!

Un comentariu:

  1. Dintre astea, știu doar despre Exuvii și mie mi-a plăcut mult.
    Lectură plăcută!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza