duminică, 21 septembrie 2014

Wazzup

Heeei, cititori! Ce mai faceti?

Doamne, s-au intamplat atatea de cand nu am mai scris!
Bine, nu chiar asa multe, dar simt ca sunt intr-un apogeu al vietii mele, simt ca totul in jurul meu e abstract si interesant si simt ca sunt pierduta, dar intr-un sens bun. Pur si simplu simt ca eu cooperez cu universul si ca totul merge bine.

Da, e felul meu de a zice ca ma distrez.:))

S-a incheiat primea mea saptamana ca liceana, sunt la CN Spiru Haret Bucuresti - pentru cine nu stia si era curios -, oamenii de aici sunt extraordinari si profesorii amuzanti si - unii - seriosi. Am intrat intr-un cerc de informatica ce are ca scop pregatirea noastra pentru olimpiada, o sa intru curand - sper - in cercul de lectura al liceului si o sa fac tot ce mi-am dorit.

Am aflat ca exista pasionati de lectura in clasa mea, mi-am facut prietene si prieteni foarte de treaba. Nu am mai fost trista si am iesit din depresia (daca se poate chema asa, nu stiu exact ce era cu mine) pe care am avut-o anul trecut si anul acesta. Am inceput pur si simplu un nou capitol al vietii mele si DAA stiu, suna foarte cliseic, dar asa e.

Dar da, tot n-am intrat la Sava jeez voiam sa mult.:(

Am lipsit ceva timp si imi pare rau, dar pur si simplu nu am vrut sa mai stau la calculator. Acum, abia ca stau mai mult de doua zile pe saptamana. In schimb, sunt dependenta de telefon, ceea ce e cam acelasi lucru. Nu stiu ce sa faaac, vreau sa nu mai imi pese de telefon.

Am citit foarte putin, dar am sa va spun si ce.

Am imprumutat de la biblioteca "Cartea cimitirului" de Neil Gaiman (Oceanul de la capatul aleii nu m-a satisfacut, dar ii mai dau o sansa autorului) si am citit 88 de pagini din ea. E interesanta - nu mare lucru, mai ales ca e middlegrade - si imi place, dar e cam lenta. Voi vedea, dar chiar vreau sa o termin.


Tot imprumutata, de data aceasta de la o colega, este '"Jurnalul Annei Frank", jurnalul unei evreice. Stim cat de mult imi place subiectul asta, asa ca nu o sa mai vorbesc despre acest lucru. Imi place si m-a intrigat, dar tot lenta e. Poate sunt prea nerabdatoare sa se intample ceva?


Si, in premiera, "citesc" - de ce oamenii spun ca citesc?! - un audiobook, si anume "War of the Worlds" de H. G. Wells. Adica Razboiul Lumilor, doar ca ascult in engleza si imi placeee. Am ajuns la al 16-lea capitol si nu mai am foarte mult, dar de vreo doua zile nu am mai ascultat. Oricum, cred ca as fi preferat sa o citesc, pentru ca imi place mult de tot.


Iar am ajuns la trei carti odata. NU VOIAM ASTA.
Ar trebui sa vin curand cu un book haul, pentru ca am multe carti noi hihihihi. Nu stiu cand o sa am timp sa citesc, pentru ca urmeaza saptamana de teste-maraton. Yay for that.

Voi cum o mai duceti? Ce carti cititi?

3 comentarii:

  1. Eu până la jumătatea semestrului mă văd cu 10 cărți începute. x(
    Succes anul ăsta, Sabry! Sper să faci tot ce îți dorești; eu în a noua n-am reușit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei Sabry! Mă bucur să aud (citesc) de la tine ^_^ Și mă bucur că ești bine și că faci atâtea lucruri! Eu o duc bine :)) Citesc acum volumul 9 din Jurnalele Vampirilor, dar nu știu.. Oricum, recomand Trilogia Grisha, dacă nu ai citit-o deja. Nu mai știu dacă ai citit-o :)) Să ai un an super! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei. Te rog o să faci un bookshelf tour când o să ai timp? Sunt super curioasă de cum arată biblioteca ta :)) Plss

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza