joi, 14 august 2014

Experienta mea la Summer Well

Cred ca ati auzit cu totii, fie ca stati in zona sau nu, ca anul acesta a fost organizat festivalul Summer Well. Locatia a fost Domeniul Stirbey si, fata de anul trecut, anul acesta toate biletele au fost vandute cu o saptamana inainte de inceperea evenimentului ce a durat doua zile.


Au venit trupe ca Placebo si Bastille, dar si unele mai necunoscute - de care nici nu am mai auzit. Au fost locuri in care puteai sa te pozezi, sa faci sport, sa sari pe trambuline si sa mergi intr-un balon cu aer cald.

 Eu nu am putut participa propriu-zis la concerte si la evenimentele sustinute de unele campanii, intrucat am mers acolo ca angajata. Am facut parte din staff-ul Orange si am facut tatuaje. Actiunea era de a lipi cu atentie un sablon pe piele si sa dai cu vopsea sau sclipici. Nu era o treaba grea o data ce o invatai si aveai timp sa participi, doar ca eu nu mai facusem niciodata asta si era ceva nou. In trei ore, inainte sa fie deschise portile, am invatat si am fost pregatita sa lucrez.





















Au fost atat de multi oameni! De la ora trei, cand se asezau la coada si pana la ora douasprezece noaptea coada de la tatuaje gratuite nu se termina. Trebuia sa muncesti timp de opt ore fara oprire si sa te asiguri ca oamenii care stateau si doua ore la coada erau suta la suta multumiti de tatuajul facut.



A fost o experienta noua si placuta. Desi am avut ocazia sa iau pauza de foarte multe ori, am refuzat, intrucat am muncit cu multa placere. Imi placea atat de mult sa fac tatuaje! De fiecare data cand venea o noua persoana la mine, eu zambeam larg si raspundeam fericita. Uneori, zambetul a fost fals. Alteori, nu. Ideea e ca m-am distrat foarte mult alaturi de colegii mei.


Am mers putin la concertul Reptile Youth si Placebo, dar la Bastille nu am apucat. Oricum, nu am regretat nimic. A fost amazing.

Festivalul a fost excelent organizat si abia astept sa merg la anul din nou, cu putin noroc.

4 comentarii:

  1. Și eu am vrut să merg la Summer Well, dar nu am avut cu cine. Aș fi vrut să-i fi văzut pe cei de la Placebo dar și pe Chloe Howl. Și chiar dacă ar fost să fi avut cu cine, tot nu aș fi putut, deoarece am fost plecată în perioada aia. :)) Oricum, mă bucur pentru tine, mai ales că ai făcut și tatuaje, plus că văd că ți-a plăcut mult. Chit că ai stat atât de mult acolo, și nu prea ai apucat să faci tot ce ți-ai fi dorit. Poate data următoare vei avea mai mult timp. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrei să spui că ai fost la Summer Well și nu ne-am întâlnit? Mare păcat. :(
    Mă bucur că te-ai simțit bine făcând tatuaje; eu nu mi-am făcut pentru că la un moment dat ieșitul din mulțimea de lângă scenă a fost mai complicat decât credeam și rămâneam acolo până la o trupă care nu-mi plăcea.
    Poate ne vedem la anul! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain! Eu n-am fost niciodată în staff la vreun festival, dar am mai auzit povești de la oameni care au încercat experiența și pare că părerea e unanimă: e obositor, dar merită. Sper să ai noroc și pentru la anul! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu as fi vrut sa merg (mai ales pentru The 1975 <3), dar nu m-au lasat ai mei si nici nu aveam cu cine :( daca as fi mers sigur imi faceam un tatuaj :))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza