vineri, 15 august 2014

Book haul si book buying ban, adica antiteza.

OK, deci asta probabil o sa fie cel mai ambitios lucru ever, dar vreau sa-l fac oficial si vreau sa ma tin de el - un book ban. Adica am sa-mi interzic sa mai cumpar carti. Pana cand? Pana la sfarsitul anului!

Nu cred ca am rezistat niciodata atat de mult (de cand sunt "into reading") fara sa imi cumpar carti, dar de data asta sunt foarte determinata. Am trei motive pentru care vreau sa ma opresc din cumparat:
1. am muuuult prea multe carti necitite
2. vreau sa strang bani
3. mancarea e aproape mai buna decat cartile, iar Dristor e irezistibil

Daca am sa reusesc pana la sfarsitul anului, atunci imi voi fi redus numarul de carti necitite pe care le am cu foarte mult. Nu mai am loc unde sa le pun, nu am destul de mult timp cat sa le citesc pe toate in ritmul in care le cumpar. Deci da.

Acum sa trecem la bookhaul. O sa ma intelegeti de ce am stabilit acest book buying ban.

4 comentarii:

  1. Dacă am deds eu bine de la faza cu Dristor, atunci ești din București... cum o să reziști la Gaudeamus? Adică și eu am încercat o dată să nu mai cumpăr cărți până nu citeam ce aveam, dar apoi a venit Gaudeamusul și nu puteam să nu merg pentru că iubesc târgurile de carte și apoi am văzut cărțile alea și... bye-bye money :D

    Nu vreau să te descurajez, îți urez mult succes și dacă reziști la târg, ești eroina mea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ummm crap nu m-am gandit la asta.

      Ștergere
    2. Sunt niște diete în care 6 zile mănânci după reguli stricte și în a 7-a îți faci de cap și mănânci tot ce vrei. Așa poță să ai și tu un buying ban special: restul anului nu cumperi nimic și la Gaudeamus.... buy ALL the books :))

      Ștergere
  2. Succes cu asta! Eu am fost într-un buying ban, dar mai puțin sever. Am cumpărat o carte la două luni, ceva de genul. Vara asta am cam luat-o de la capăt, dar cel puțin voi scăpa de câteva dintre celelalte și mă pregătesc să fac schimb de cărți cu altele.
    17 minute? Sunt curioasă ce ți-ai cumpărat.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza