joi, 31 iulie 2014

Summer read-a-thon 2014 - updates

Heeeeei friends.
As fi vrut mult sa fac cate un update pentru fiecare zi, dar am avut luni si marti niste dureri teribile de cap si simteam ca daca ma si apropii de calculator, o sa le inrautatesc. Dar tocmai pentru ca in primele doua zile nu am stat la nicio aparatura (calculator, telefon, televizor - da, stiu, IMPOSIBIL), am citit foarte mult.

M-am gandit sa fac update-urile ca anul trecut, pentru ca e mai practic.

Ziua 1

Pagini citite: 364
Pagini citite in total: 364
Carti terminate: 2


















Am citit a doua jumatate din Fight Club de Chuk Palahniuk luni si, desi nu intentionam sa citesc cartea asta saptamana aceasta, nu am reusit sa o termin duminica. Asadar, am citit 117 pagini din Fight Club.
Apoi m-am apucat de Darul lui Jonas de Lois Lowry si am citit intreaga carte luni si OMFG a fost genialaaa. Mi-a placut mult si v-o recomand. Cred ca o sa fac recenzie. Asta inseamna 205 pagini.
Apoi m-am apucat de urmatoarea carte din TBR, Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde, si am citit doar 42 de pagini pana sa adorm cu ea in mana.

Ziua 2

Pagini citite: 199
Pagini citite in total: 563
Carti terminate: 2


Oricat de mult as fi incercat, nu am reusit sa termin Portretul marti. Am citit 199 de pagini din carte si am lasat-o cu doar 5 pagini de terminat. N-am mai facut niciodata asta, sa raman asa, in suspans.

Ziua 3

Pagini citite: 35
Pagini citite in total: 598
Carti terminate: 3


Am terminat Portretul imediat cum m-am trezit, de dimineata.
Apoi - si da, am o scuza! - am mers la tenis o ora, dupa m-am pregatit pentru ca am avut intalnirea bobocilor din Spiru Haret si a fost foarte tare, asa ca nu am mai apucat sa citesc decat pe la 10 seara vreo 30 de pagini din Hotul de carti de Markus Zusak. Asta e pentru provocarea sa citesc o carte de peste 400 de pagini, pentru ca alegerea intitiala am terminat-o inainte sa inceapa read-a-thon-ul.

Voi cat si ce ati citit?

5 comentarii:

  1. Recomanda-mi te rog o carte dintre cele de mai sus. Care ti-a placut cel mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai citit ceva, nu glumă. Eu am terminat o singură carte până acum, Prizonierul cerului de Zafon, și momentan citesc Cântul vrăjitoarelor vol 3 de Mireille Calmel, tot am speranța că poate o termin azi, dar nu bag mâna în foc :)) Totalul meu e de 533 de pagini, asta e mai mult decât m-am așteptat să fie.
    Abia aștept să văd cum o să ți se pară Hoțul de cărți, mie mi-a plăcut muuuult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, am si eu Fight club in biblioteca si chiar vreau sa o citesc :D De abia astept recenzia la Darul si parerea ta despre Hotul de carti <3

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza