duminică, 22 iunie 2014

Trei noi titluri la Editura Univers!

Editura Univers a publicat trei noi titluri care sunt foarte interesante.

Alternasterea de Gabriel Osmonde
click aici

Un călător mânat de ultima sa speranţă descoperă un oraş‑fantomă într‑un deşert din Australia Occidentală, o misterioasă fundaţie în care totul îşi schimbă sensul: dorinţele, amintirile, temerile, nevoia oamenilor de a iubi şi de a fi iubiţi. Fundaţia aceasta, despre care călătorul va descoperi că are filiale pe toată planeta, este pe cale să revoluţioneze lumea. Dar totul depinde de inventarea unui nou limbaj care să poată descrie Alternaşterea.
„Makine nu este numele meu adevărat. Osmonde este mai adânc ancorat în mine decât Makine“, Andreï Makine, Le Figaro
 
Prima carte a acestui autor publicata la Editura Univers o gasiti aici.

Mortile lui Quincas Berro Dagua. Batranii marinari de Jorge Amado
click aici

În Morţile lui Quincas Berro Dágua şi Bătrânii marinari sau Căpitanul de cursă lungă, Jorge Amado oferă o adevărată mostră de magie literară, rescriind, de‑a lungul unor pagini memorabile prin dureroasele adevăruri umane conţinute, destine sau, alteori, pur şi simplu frânturi de existenţă într‑un fel care‑l apropie de maeştrii prozei latino‑americane de secol XX, dar îi şi fixează identitatea inconfundabilă.
"Într-o ţară în care fotbalul este rege, Amado [...] a fost numit Pelé al cuvântului scris", The New York Times
 
 Celelalte carti scrise de autorul Jorge Amando si pblicate la Editura Univers le gasiti aici.

Galben ca sofranul de Inci Aral
click aici

Eylem, Melike şi Volkan sunt tinerele personaje principale ale romanului Galben ca şofranul. Vieţile li se intersectează neaşteptat, iar ceea ce urmează este un vârtej în care banii, puterea şi sexul fac jocurile. Amprenta lăsată asupra vieţii lor de tradiţie, de educaţie, de stilul de viaţă şi de experienţele protagoniştilor le va ghida acestora acţiunile. Trăite la intensitate maximă, întâmplările prin care trec cei trei nu ni‑i înfăţişează altfel decât asemenea celor de vârsta lor. Înconjuraţi de vise şi de speranţe, dar şi de angoase şi dezamăgiri, aflaţi în căutarea succesului profesional şi personal, eroii romanului se văd nevoiţi să facă alegeri pe care le vor regreta.

Un comentariu:

  1. Bună! :) Ai o leapșă de la mine: http://lumea-imaginara.blogspot.ro/2014/06/leapsa-happy-bookaholic.html.


    o zi bună
    bobiță

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza