duminică, 22 iunie 2014

Cronicile unei insomniace stresate half-zombie

Heeeeeeeeeei peeps. Ce mai faceti?! Nu pot sa cred de cat timp nu am mai postat pe blog! SI NU POT SA CRED CA MAINE DAU EXAMENUL!

Zilele astea au trecut extrem de repede; parca ieri imi spunea mama "mai ai 4 saptamani, invata!". Sunt foarte emotionata, stresata si obosita, iar de azi nu mai invat nimic. Saptamana care vine va fi cea mai intensa saptamana a mea, sunt sigura. Plus ca a doua zi dupa mate, pe 27, merg la TFiOS si va fi amazingggggggg. Am evitat sa ma uit la el inainte pentru ca nu vreau sa plang din nou.

Surprinzator, am citit cate ceva zilele trecute, pentru ca aveam nevoie de cateva pauze. Si mi-am cumparat o tona de carti. O sa fac atat un book haul, cat si un wrap up pe cam doua luni, o sa apara pe la inceputul lui iulie. Ieee.

Nu prea am ce sa mai spun. Sunt un zombie. Mi-e foame si iau memoplus si m-am ingrasat 3 kilograme anul asta si SE VEDE. O sa ma apuc din nou de baschet sau de fotbal si o sa have fun. Dar voi? Ati luat vacanta? Ce ati mai citit?

OMFG apare Linked de Imogen Howson ieeeeee.

pwp

5 comentarii:

  1. știu și eu ce e stresul, te avertizez că la liceu doar asta o să întâmpini. dar nu îți face griji, totul trece oricum. acum citesc Puteri, al treilea volum din Cronicile Ținuturilor din Apus și e destul de tare. multă baftă la examenele ce urmează și încearcă să te menții calmă, pentru că asta e ceea ce contează cu adevărat. va trece :)
    să ai o săptămână faină

    bobiță

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu seria aia, dar nu stiu mai nimic de ea! E buna?
      Mersi, dar toata lumea spune asta. Le stiu pe dinafara mai ceva ca pe materii.

      Ștergere
    2. E destul de fascinantă și mie chiar îmi place. Fiecare volum al triologiei are o poveste aparte, interesantă. Dacă vrei să le citești, ar trebui să încerci în caz că îți plac cărțile în care protagoniștii trec prin tot felul de aventuri iar legile lor sunt diferite. E ca o călătorie într-o lume uitată.Mie chiar îmi place.

      Ștergere
  2. WOW WOW SUCCES SABRY!
    Și eu merg săptămâna asta la TFIOS pentru că toată lumea a fost fără mine și eu n-am vrut NU VREAU SĂ PLÂNG.
    Okay, păi vacanță mișto să ai după tot anul ăsta. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu tot săptămâna care vine merg la TFIOS, dar miercuri :) Multă baftă la examene și gândește pozitiv: liceul e o perioadă foarte faină! Eu acum sunt la facultate și sunt multe chestii care îmi lipsesc din liceu, prima dintre ele fiind timpul liber :)) O să ai o grămadă în anii care vin, așa că folosește-l cât de bine poți :D Din nou, multă baftă!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza