sâmbătă, 17 mai 2014

Libraria online perfecta

 Concursule este sponsorizat de Libraria Online Libris, o librarie online unde poti gasi o multime de carti online la preturi mici! La multi ani, Libris!



Libraria online perfecta ar fi una in care as gasi orice carte imi doresc, in orice limba, in orice editie. Nu e nimic mai frumos decat sa iti gasesti cartea de vis si sa te aflii la un click departare.


Variatia este cel mai important; sa gasesc carti populare sau nepopulare, dar promovate in mod egal. Sa descopar noi carti, sa fie un sistem de cautate elaborat, care sa nu imi ceara titlul sau numele autorului cu exactitate si cu ajutorul caruia sa gasesc ce vreau eu fara batai de cap si fara sa-mi ia mult timp.

Ar fi frumos sa existe un card de fidelitate; sa aduni incetul cu incetul puncte, sa ai acea satisfactie ca, la un moment dat, te vei alege cu un mic premiu, o mica atentie pentru faptul ca ai fost un cititor fidel. Sa te lauzi la ceilalti cititori si sa iti doresti sa cumperi cat mai multe carti, fara sa te opresti. Libraria online perfecta e libraria care te impinge de la spate sa cumperi carti fara sa observi.

Frumos ar fi, la o librarie, sa aiba o rubrica in care sa poti vinde chiar tu carti. Astfel, sa vina curierul si, odata cu coletul tau, sa-ti ridice si cartile pe care le detii deja si, astfel, sa primesti niste bani. Eu nu ma bucur de carti, sa se bucure altcineva. Un sistem armonios in care toata lumea este multumita.


Un alt lucru foarte interesant ar fi daca ai scrie detalii la profilul tau iar, astfel, sa-ti fie filtrate cartile care ti s-ar potrivi. Sa-ti fie recomandate carti exact pe gustul tau, sa-ti gasesti carte perfecta. E ceva mai frumos decat atat?

Daca ai gasi aceste lucruri la o singura librarie, cred ca toata lumea si-ar cumpara cartile numai de acolo. Dar, sa nu uitam, transportul gratuit si preturile mici sunt vitale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza