joi, 22 mai 2014

Filmele care m-au distrus sufleteste -MUST SEE

Deci chiar m-am gandit sa fac un fel de top in care va explic de ce m-au afectat atat de mult filmele astea si de ce. Unele sunt lacrimogene, altele nu, dar vreau sa stiti ca eu plang EXTREM de rar la filme sau carti. OK, deci, in ordine crescatoare...

5. 12 years a slave

Ma asteptam sa fiu profund marcata de filmul asta si DA, stiu, e cam cliseic sa spun ca filmul care m-a facut sa plang e castigatorul la categoria drama, dar banuiesc ca e si normal. A fost exceptional si mi-a placut mult, desi a avut cateva miiiici parti slabe.

4. Would you rather


Am mai vorbit destul de mult pe blog despre filmul asta si pur si simplu nu cred ca i se acorda destula atentie. E pus la categoria horror, doar ca mie nu mi s-a parut horror, dar a fost disturbing, ca sa zic asa. Pe langa ideea principala - cea a jocului "Would you rather"  -, protagonista are o poveste interesanta si trista, iar sfarsitul a fost pur si simplu mult prea crud pentru ea. Trebuie sa mentionez ca l-am vazut de doua ori intr-o saptamana.

3. The Hunger Games: Cathing Fire

Nu cred ca am ce comenta pe baza acestui film. Am plans. End of story.

2. Lone Survivor


Nu cred ca ati mai auzit de filmul asta; este unul in care patru oameni din armata SUA se duc in Afghanistan si apoi se declanseaza iadul. Dar, frate, modul in care a fost facut filmul, modul in care au jucat actorii, scenele extraordinare, povestea captivanta, totul, s-au potrivit perfect si au creat un film de milioane. Acesta e, de asemenea, al doilea cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata. Nu stiu, e doar parerea mea. Si da, si la asta am plans.

1. The Amazing Spider-Man 2


Nu stiu de ce seria asta de filme imi face mie asta, dar trebuie sa recunosc ca la primul film am plans mai ceva ca la TFIOS. Cat despre asta? De fiecare data cand Andrew Garfield (aka Peter Parker) aparea in cadru, incepeam sa plang. Inainte sa inceapa cu adevarat povestea, am plans. Pur si simplu joaca intr-un asa hal, ca ma distruge. Povestea pluseaza si ea cu cativa morti pe acolo (OMG SFARSITULLLL) si da.


Plus ca m-am indragostit total de Harry Osbourne, personajul. Actorul joaca uimitor. Uitati-va doar la fata lui!!


pwp

2 comentarii:

  1. Sfârșitul ăla la TASM 2 pe mine m-a terminat, adică știam că asta avea să se întâmple, dar parcă tot speram să mă înșel :)) Seria asta de filme cu Spider-man mi se par mult mai bune decât cele trei dinainte, cam din toate punctele de vedere :D

    RăspundețiȘtergere
  2. AM VĂZUT ACUM WOULD YOU RATHER ȘI A FOST ATÂT DE BUN!
    Mersi! Serios, te ador pentru asta. Totuși, am ghicit ce avea să se întâmple la final pentru că habar n-am, era ”prea frumos” ca să fie adevărat.
    Dar da, filmul ăla e mindfuck.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza