sâmbătă, 17 mai 2014

CE

Heeeeeeeeeei.
Imi pare asaaa rau ca nu am mai apucat sa postez pe blog, gen super rau, i-am simtit lipsa in viata mea, dar adevarul e ca nici nu prea vreau sa ma aflu aici, pana la examen. De fiecare data cand citesc sau scriu, ma simt vinovata, ca mai e asa putin pana in iunie si acum imi dau seama cat de putin astept sa treaca astea. Pur si simplu mi-e frica.

In fine, ca dovada ca inca traiesc, o sa va arat niste exciting stuff.

In primul rand, am fost East European Comic Con. Daca nu ati auzit deja de evenimentul asta (ceea ce e cam greu de crezut, avand in vedere ca pentru multi oameni e evenimentul anului), ei bine, aici se strang youtuberi, gameri, cititori si fani ai serialelor; cam oricine n-are ce sa faca acasa, poate sa vina! Nu se va plictisi, categoric.

Ok deci m-am distrat super mult pentru ca i-am vazut pe cei de la Creative Monkeyz si pe cei de la Sector 7 si abia asteptam sincer, pentru ca sunt fana lor de mult timp. A fost extraordinar, m-am amuzat foarte tare si a fost misto. Am facut si doua poze, una cu Ramona si una cu Codin. Cred ca sunt oamenii mei favoriti din lumea asta. Plus inca doua poze cu cosplayeri foarte misto.:D




 















Au fost si Editurile Nemira si Rao pe acolo, dar nimic spectaculos, nicio reducere semnificativa. Pur si simplu am preferat sa-mi pastrez banii.

APOIIIIIIIIII
Vine ziua mea! OMFG, vine ziua mea si niciodata nu ma entuziasmez pentru ziua mea, doar ca acum o sa-mi cumpar intreaga seria Urzeala Tronurilor/Cantec de gheata si foc si numai cand ma gandesc la asta imi vine sa sar de fericire. Nici macar nu m-am uitat la serial, doar ca sa citesc cartile. Ohhh.
Plus ca Bookfest. Adica zau, Bookfest. Ce altceva mai perfect decat Bookfest? (in afara de Comic Con)

Ce planuiesc sa-mi iau de la Bookfest, in afara de Urzeala Tronurilor? Probabil ca nimic. Dar dupa ce dau examenele, o sa pot sa-mi iau o multime de carti pe care le vreau de vreo trei luni (sau cateva ore, whateva) si o sa citesc pana mor.





















Uau. Toate patru de la Editura Trei. Soarta, frate.
Pluuuus:

Pentru ca suna mult prea bine.

A, si acum citesc "Se numea Sarah" de Tatiana de Rosnay care e superrrrrrrrba. Imi place foarte mult si abia astept sa o termin. O sa vin curand cu o recenzie la cartea asta si la inca una pe care abia am terminat-o si care a fost... pfff, n-am cuvinte. Vedeti recenzia.:)))


pwp

9 comentarii:

  1. Mișto pantaloni! ;)
    Mamă cosplayerii ăia sunt asdfghjkl.
    Uau, vreau și eu seria aia pentru ca să pot vedea filmul finally.
    Se numea Sarah este una dintre cărțile mele preferate așa că mă bucur că-ți place! Lectură plăcută și succes cu învățatul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place mult vestimentaţia şi stilul tău. O.o
    Seria Cântec de gheaţă şi foc e pe lista pe de wish-uri în materie de cărţi şi sunt curioasă ce părere o să ai despre ea. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci nici nu știi ce încântată am fost când am văzut că apare și la noi Ultimul imperiu de Brandon Sanderson! Cartea aia e super, am citit-o în engleză și am rămas gen uau. E una din cele mai bune cărți fantasy pe care le-am citit.
    Mi-am luat Enders și abia aștept să ajung la ea, o aștept de un an :))
    Și eu vreau să citesc Urzeala tronurilor, am primul volum, A game of thrones, dar încă nu m-am apucat. Oricum, am auzit numai chestii bune legate de serie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai citit-o deja! Pai eu aud numai cuvinte de lauda de Sanderson asa ca abia astept sa-i citesc cartile.
      Duuuude, citeste Enders si vino sa-mi spui cum a fost, pentru ca si eu o astept de un an. :D

      Ștergere
    2. Am citit primele două volume din trilogie, iar Sanderson își merită toate laudele, e prea tare omul :D
      Enders cred că o să fie următoarea carte pe care o citesc după ce termin Frăția inelului, o să îmi trebuiască ceva ce să pot termina repede :))

      Ștergere
    3. Oficial imi place de tine, citesti carti misto.

      Ștergere
    4. Am terminat de citit Enders azi, și trebuie să spun că e un sequel foarte tare pentru Starters :D Primul volum aș zice totuși că mi s-a părut mai reușit, deși cu foarte puțin.

      Ștergere

Parerea ta conteaza