duminică, 11 mai 2014

Castigator concurs Libris!

In primul rand, vreau sa-mi cer scuze ca am intarziat atat de mult cu anuntarea castigatorului, dar am fost ocupata si a trebuit si sa chibzuiesc ceva vreme pe cine voi alege.

Am primit desene, picturi, fotografii si poezii, iar toate mi-au placut foarte mult. Ca sa nu o mai lungesc, castigatoarea acestui concurs este Alexandra Visan, cu superba ei pictura:


Mi-a placut foarte mult si simt ca poate transmite o multime de sentimente si poate fi interpretata in foarte multe feluri. Plus ca Alexandra este foarte talentata. Felicitari!

Ai castigat premiul in valoare de 30 de lei pe care il poti folosi pe site-ul Librariei Online Libris, in curand vei primi si un email de la ei cu premiul tau. Sunt sigura ca te vei bucura de el.

Le multumesc tuturor care au participat si NU uitati ca mai este un concurs care se incheie in doar cateva zile aici unde puteti castiga o carte interesanta.

2 comentarii:

  1. Ce a făcut fata asta mi se pare extraordinar! Felicitări! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc mult! Pot să spun că după ce am văzut postarea am sărit prin casă timp de câteva minute bune. Mulțumesc încă o dată pentru prelungirea concursului.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza