duminică, 16 februarie 2014

Pure heroine

Astazi am vazut Academia Vampirilor, filmul. Sincer, dupa trailer, ma asteptam sa fie un film foarte prost. Si ma durea sa cred asta.


Filmul a fost asa si asa. Am apreciat foarte mult ca nu a lipsit nimic esential din carte (cel putin din cate imi amintesc eu), nu am fost frustrata, ca dupa alte filme facute dupa carti. Dar totusi... nu stiu, unele faze pareau facute ca un rahat si super cliseice si AV nu e asa. Cred ca, daca nu as fi citit cartile, as fi condamnat filmul asta foarte rau.

Dimitri... of. Dimitri nu este in nici un caz atat de frumos, dar este un pic, sa zicem. Plus ca actorul a jucat EXTRAORDINAR, dupa parerea mea. Totusi, a fost foarte scurt filmul. Asa mi s-a parut. Iar actrita Lissei... mie mi se pare ca e nepotrivita. Plus ca are niste buze naspa rau. Mi-o imaginam micuta, slabuta si palida...

Lasand la o parte asta, cand am iesit de la film, in lift, eu si prietena mea am avut o criza de ras. Fara motiv, dar i-am enervat rau pe oamenii aia timp de trei etaje si pur si simplu nu puteam sa ne oprim. In fine, a fost mai mult vina mea. Cand ma gandesc ca am avut o criza de ras la teza!

Si, cand ma intorceam acasa, am dat peste un tip pe care nu l-am mai vazut de mult timp. Mda, e tipul ala. Gen sufletul meu pereche (doar ca el nu stie asta). V-am mai spus de el. Arata la fel de bine ca pana acum. Un fel de Dimitri, doar ca nu avea 36 de ani. lol. A, si ma pregatesc sufleteste pentru simulari. Chiar mor de curiozitate sa vad cat voi lua. Gen sunt super nerabdatoare, dar mi-e ca ma fac de ras. Whatever. V-am innebunit destul cu asta.

Cat despre ce carte citesc acum, "Regina Diavolului" de Jeanne Kalogridis. E un roman istoric, despre Caterina de Medici, si l-am primit de 14 februarie de la Booktopia si Humanitas, in schimbul unei recenzii. A fost o mare surpriza, iar pana acum o ador. Voi ce mai cititi?


Si va dau un bonus, sa aveti si voi un multiplu orgasm muzical.


Un comentariu:

  1. Ce bine arată cartea aia!
    Ahh, eu vreau să merg la film săptămâna asta. Am auzit lucruri destul de rele despre el, în afară de asta.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza