joi, 20 februarie 2014

...and this is the reason I'm stupid

Heeei, lume!
Au trecut patru zile decat n-am mai scris pe blog, dar pare ca au fost o vesnicie, pentru ca s-au intamplat o multime de lucruri. Acum patru zile, de exemplu, aveam respect de sine.

OK, deci am dat simularea la romana si la mate. La romana - unde eu sunt de olimpiada si imi place foarte mult literatura -, am gresit in prostie si am spus ca "iarna saruta" e metafora (nu stiu ce pana mea mi-a venit) si n-am citit toata cerinta de la un alt exercitiu, deci sunt convinsa ca iau sub 9. Mi-am dat zece palme cand am auzit caaaat de proasta sunt.

Si-apoi, cu moralul la pamant, am mers la mate, unde am realizat ca stiu absolut totul de la geometrie si nu mi-a venit sa cred si am fost atat de fericita incat am gresit un rahat de calcul si mi-a dat cu plus in loc de minus, iar apoi n-am stiut proportia aia stupida de copii mici. Of, Doamne.Daca asa o sa ma descurc si la examen, ma mut la tara si ma apuc de crescut oi.


Plus ca, in timp ce demonstram ca e romb o chestie, am inceput sa cant Lorde, pentru ca mie imi place sa fac exercitii la mate pe muzica, ma ajuta sa ma concentrez. Supraveghetorii au crezut ca ii
soptesc tipei din fata mea si mi-a luat mult sa-i conving ca nu e asa.:)))


Lasand la o parte asta, profesorul meu de mate mi-a facut apropouri (v-am mai spus, e pervers si toate alea) si toata clasa si-a dat seama de asta, dar n-am ce sa fac. Ma prefac ca nu inteleg ce spune.:)) A, si profesorul meu de muzica mi-a oferit sendvisul lui. Am fost gen "wtf, nu, mersi". Si, nu stiu daca v-am mai spus, dar am un profesor de religie tanar si sexy si gen nu face cu noi dar e in scoala si cred ca s-a prins ca suntem obsedate. God. E blond cu par mediu, ochi albastri si e super inocent si dragu. Nici nu stim ce sa facem ca sa-i mai atragem atentia, eu si colegele mele.

Tot Regina Diavolului mai citesc si acum, doar ca am evoluat semnificativ si e ataaat de misto. O ador, nici nu vreau sa o termin. Voi ce mai cititi? Sunteti a 8-a, ati dat simularile, ceva?

2 comentarii:

  1. Ce pot să spun? Succes cu examenele și simulările mai departe!
    Nu contează ce note iei acum. Singura idee este să realizezi la ce nivel ești și să încerci să evoluezi sau, în cazuri mai rare, să te menții.
    Cât despre proful tău, ce zici aici este ciudat. prea ciudat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am greșit la exercițiul ăla de făcut subordonata că nu m-am uitat că trebuia predicativă... La mate am scris mai multe cuvinte decât cifre și ecuații :)))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza