vineri, 3 ianuarie 2014

Oldies but goodies

Update: da, mi-am amintit. Multumesc, Deea!
Ii multumesc lui iri pentru ca mi-a dat leapsa asta si... stiu ca a mai fost cineva. Scuze, am uitat.

1. Care sunt filmele tale vechi preferate pe care le-ai urmari incontinuu, indiferent de noile aparitii si de ce? 

Depinde ce se intelege prin vechi. Nu stiu daca se pune Titanic, dar eu o sa consider ca da, pentru ca imi amintesc ca am vazut acel film pe la varsta de 8-9 ani si eram ingrozita dar in acelasi timp intrigata si-mi amintesc ca mi-a placut mult. De atunci l-am mai vazut de vreo 3 ori si de fiecare data a fost la fel de bun. Of, Leonardo DiCaprio, ce-mi faci tu mie...
Si daca tot am luat Titanic, am sa iau si Harry Potter 1, chiar daca nu-i asa vechi. Pana la urma, nici eu nu-s asa de mare...

2. Ascultati trupe sau cantareti vechi? Si daca da, ce trupe?

O sa recunosc, cu un pic de rusine, ca nu ascult trupe/cantareti vechi. Nu ascult nici orice e de actualitate (sa n-aud de Antonia sau Loredana), dar nici ce-i vechi. Si da, sunt constienta ca trupele vechi sunt mai de calitate. Ah, ah ah, The Beatles. Si la un moment dat imi placea mult si Elvis Presley.:)




3. Stilul vestimentar. Daca ar fi sa alegi intre stilurile anilor vechi si noile stiluri, pe care le-ai alege?

Pff. Pai stilul nou e cu pantalonii in vine - la baieti - si cu unghii false si decolteul imens -la fete. Trecand peste porcarii de genul asta, prefer stilurile noi. Dar nu am sa zic niciodata nu la ceva ce e vintage.

4. Suntem obisnuiti cu noile carti care apar in fiecare zi, unele bune, altele mai putin bune. Si in general acestea ne plac mult mai mult decat cele vechi, clasicele, fie ele romanesti sau nu. Dar exista vreo carte veche, pe care obisnuiau sa o citeasca parintii vostri si care v-a placut si voua?

Si cate sunt! Ciresarii, Robinson Crusoe, O mie si una de nopti, Cismigiu et comp., etc. Prefer literatura de actualitate, dar DOAR in unele cazuri.

Majoritatea ati fost tag-ati sau ati facut-o, asa ca nu am sa numesc pe nimeni, dar poate oricine sa o ia (evident).

2 comentarii:

  1. Eu n-am văzut încă Titanicul :)))
    Cred că sunt singura din lume :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că o să fac și eu leapșa. u, titanicul! Cred că l-am văzut de vreo 10 ori și doar de două ori complet că în rest eram mică și adormeam.
    Faine răspunsuri! :)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza