marți, 7 ianuarie 2014

Ma retrag un pic.

Ieri a fost, cred, cea mai distrusa zi a anului asta (ha, ha), pentru ca eram cu moralul la pamant, n-aveam temele facute si nu voiam sa vad mutra vreunui profesor, toti colegii erau fericiti si, ei bine, eram ca o pata neagra pe o foaie impecabila. Cel putin asa ma vedeam.


Sarind peste, ieri am aflat ca saptamana viitoare dau simularile. Am avut un mini heart-attack, pentru ca asta inseamna ca PESTE 8 ZILE DAU SIMULARILE. Ceea ce ma sperie de moarte, pentru ca o sa fie primul meu test in care ma bazez complet pe cunostintele mele, nu tu coleg de banca, nu tu caiet. Stiu, trebuie sa ma obisnuiesc si sa nu mai copiez, dar zau, daca acum am emotii, nu stiu ce o sa ma fac la examen. Cred ca o sa tremur si o sa fac pe mine. Serios.

Aseara am visat ca-s in apocalipsa zombie si, ei bine, nu eram hardcore deloc, a fost un cosmar in toata regula si m-am trezit la 5, ceea ce m-a facut foarte ranchiunoasa, mi-a fost permanent somn si ma simt foarte obosita si nici n-am idee de ce. Acum, mi-e somn la un singur ochi. lol, a mai simtit cineva asa ceva? Unul mi se inchide si unul nu.:))

Curand o sa vin cu un Christmas haul, aka my parents stole my camera si sper sa fie curand, dar, oricum, nu cred ca o sa va mai incant cu vreo postare pana week-endul celalalt; nu stiu nici ce sa invat mai intai. Vai vai vai. I need Alexander Skarsgard right now.

6 comentarii:

  1. tbh simularile nu sunt cine stie ce.Mie nu mi s-au parut grele,noi le-am dat inainte de vacanta.Au fost okey.Dar la mate sa te pregatesti pentru ultima problema,deobcei aia e a naibii,Si trebuie sa fii atenta,sa nu uiti sa pui rezultatul asa cum am facut eu:))O sa fi bine,crede-ma.E ca o testare cu un nivel putin mai ridicat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Saptamana viitoare? Destul de devreme in comparatie cu simularile pe care le-am dat eu cand eram a 8-a. Si nu te stresa atat, in general simularile sunt mai grele decat testele nationale.
    Oricum, bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu anul trecut am dat prima simulare in decembrie, deci simte-te norocoasa ca ai avut mai mult timp. Asta pentru ca judetul meu era judet in care s-au dat trei.
    Eu la simulare am fost mai mult infiorata decat pregatita. Daca simularile sunt oribil de grele cum au fost la noi, stai linistita. Inseamna ca examenul o sa fie usor sau chiar banal.
    Succes oricum!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexander Skarsgard needs you too. Right now! :)) Sabry, relaxeaza-te. Adica ia o gura mare de aer si respira adanc. Repeta. Bun. Inca o data! Hai ultima pentru public. Calma? Biine. Stii, simularile nu-s asa mare branza. Adica, nu trebuie decat sa te concentrezi, sa ignori colegii cu "zi si mie la 3,b" si o sa te descurci perfect! Iti tin pumnii! Si eu dau o simulare smechera la sfarsitul lunii la romana cam din jumate de materie de bac, asa ca stiu ca e stresant, dar trebuie sa faci fata. A, si inca un sfat, dispari de langa colegii care au emotii si se manifesta cu tot felul de figuri. Asta inainte de examen. Pur si simplu pune-ti castile in urechi si lasa-i sa vorbeasca, pentru ca daca stai langa ei, o sa incepi sa te stresezi si o sa le simti emotiile negative. Not good. :) Biine. Hai, ne citim saptamana viitoare! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sărăcuţa de tine... Totuşi, chiar nu trebuie să te stresezi astfel. Cel mai bun sfat pe care ţi-l pot da este să lucrezi. Eu în clasa a opta mi-am luat o culegere pentru mate şi una pentru română. Şi nu am făcut altceva decât să lucrez. Dacă ai teoria bine învăţată, asta e ceea ce trebuie să faci, să lucrezi, ca să o fixezi. Ştiu că nu sună deloc "yay! can't wait!" dar te ajută enorm, mai ales dacă îţi iei culegere cu variante de examen. Eu aşa am avut şi mi-a fost de mare folos deoarece m-a ajutat să mă obişnuiesc cuu subiectele şi cu structurarea examenului. Chiar te sfătuiesc să te calmezi şi să te gândeşti la ce anume ai dificultăţi şi să faci în aşa fel încât să nu mai ai. Să lucrezi (după ce eşti sigură pe tine în legătură cu teoria) este cheia succesului. Mult succes, Sabry! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu dau simulările imediat... E, ce o fi la test o fi...
    P.S. Nu ești singura care trebuie să se apuce de învățat ( și să învețe să nu mai copieze ). Ahh, ce frumoase erau zilele în care alții copiau de la mine, când se mai întâmplă devin nostalgică :)))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza