duminică, 26 ianuarie 2014

Liber la scoala, so nice

Deci am aflat ca luni si marti nu se face scoala si poate ca nu e cazul pentru toata lumea, dar cel putin asa e in Bucuresti. Eu urasc zapada, mi se pare ceva urat si inutil - sorry -, plus ca ma enerveaza mereu copii aia mici si prosti care sunt mereu pusi pe glume si carora daca nu le dai o palma, nu se opresc din a arunca cu bulgari in tine. Ei bine, mie mi s-a intamplat asta. Mi-a intrat un bulgare in ureche si i-am tras copilului care l-a aruncat un sut direct in burta, de a fugit plangand. Si o facuse intentionat.

Nu va uitati asa la mine, a meritat-o.

Avea 10 ani!

Serios, nu ma judecati pentru asta. Pana la urma tot eu am ales sa spun.:))

In fine, trecand peste asta. Cum am aflat ca nu facem scoala, m-am trezit facandu-mi planuri ce sa citesc maine si la ce filme sa ma uit si m-am gandit sa va recomand niste filme, poate aveti timp si nu le-ati vazut. Am facut un fel de top 4 filme care pe mine m-au impresionat si pe care le-as revedea oricand.

Jurnalul unui adolescent timid


Cred ca e cea mai buna adaptare la o carte EVER, a pastrat perfect atmosfera si m-a emotionat foarte tare. Plus ca m-a inspirat mult si m-a facut sa descopar genuri diferita de muzica. Recomand din tot sufletul filmul asta; dar probabil l-ati vazut deja, nu?


12 years a slave


Sunt de acord cu titlul de cea mai buna drama a anului. Nici macar nu are nevoie de explicatie filmul asta.


Would you rather


Am mai discutat despre filmul asta; se spune ca e horror, dar nu e unul care sa te sperie, e mai mult unul care sa te ingrozeasca; nu e niciun moment in care cineva sare in fata ecranului, stati linistiti; dupa mine, e filmul anului 2013 (in fine, nu stiu cand a aparut, dar eu atunci l-am vazut).


Never let me go


Nici nu va pot descrie cat de emotionant e filmul asta. Nici nu pot.


A, vreau sa stiti ca nu v-am recomandat filmele astea doar pentru ca sunt populare si toata lumea o face; sunt filmele mele preferate si CHIAR ar trebui sa le vedeti. Oricare. Pe toate. E pentru binele vostru. :)

Nu-i asa ca ati uitat de copilasul ala si nu ma mai judecati?

6 comentarii:

  1. aoleu, si mie mi-a placut sound track-ul de la the perks de n-am mai putut. iar la never let me go am plans de se speriase prietenul meu saracul :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi spui? eu am descoperit The Cocteau Twins datorita filmului si-s obsedata de ei acum.

      Ștergere
  2. First - LOVE IT
    Second - nu l-am văzut dar povestea mi s-a părut interesantă
    Third - WTF? Și m-am uitat și cu my best friend.
    Forth - Pare super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wtf in sensul rau, banuiesc.:)) scuze, eu sunt mai ciudata.

      Ștergere
    2. Tocmai mi-ai făcut ziua mai bună spunând că ești ciudată.... Adică nu e ca și cum aproape toată școala mă cunoaște din varii motive :)))))

      Ștergere
  3. Cred că mă uit la ele azi. Mersi de propuneri! ^^
    I feel you. About zăpadă. :D
    Și ce i-ai făcut ăluia mic. Știu cât de mult și-o merită ăștia.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza