miercuri, 1 ianuarie 2014

2013, in muzica

M-am gandit sa fac un top cu artistii mei preferati (sau trupele) de pe anul 2013, pentru ca in acest an am cam fost obsedata de anumite melodii. Deci mai jos las top 10 artisti/trupe + melodia mea preferata a lor.

10. Awolnation - Sail


9. Ellie Goulding - Burn


8. Timothy Victor - This is my city


7. Ed Sheeran - The A Team


6. Lana del Rey - Video Games


5. Birdy - People help the people


4. Miley Cyrus - Wrecking Ball


3. Imagine Dragons - Radioactive


2. Half Moon Run - Full Circle


1. Lorde - Tennis Court


OK, inainte sa inchei, vreau sa va spun cateva chestii.
In primul rand, daca sunt aici nume necunoscute voua, sau melodii care nu va sunt familiare... ei bine, incercati-le. Serios, nu aveti ce pierde si aici e topul meu pe intregul an, melodiile pe care le-am ascultat non-stop, fara oprire, melodii care mi-au placut foarte mult si chiar mi-au facut ziua mai buna. Ascultati-le.
In al doilea rand, aici am pus top 10 artisti/trupe, NU melodii. Melodiile sunt, ca un bonus. Deci daca mi-a placut "Tennis Court" nu inseamna ca nu si restul melodiilor de Lorde.
Ah, si, in al treilea rand, multa lumea o uraste pe Miley. "Miley e o curva, e penibila, n-are talent" Nu-mi pasa ce cred ceilalti si nici nu-mi pasa daca voi o sa o vedeti acolo pe Miley si o sa ma judecati. L-as fi pus si pe Justin Bieber, daca mi-ar fi placut.

Bine, hai sa ne ridicam moralul.
Azi e ultima zi in care puteti sa va inscrieti la concursul de AICI! :)
Un an nou fericit. 2014, sa fie cu noroc.

4 comentarii:

  1. Hmmm, foarte faine unele dintre ele. Lorde în schimb are o atitudine care mă face să nu o mai plac așa de mult ca artist. Dar da, unele melodii sună bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, si eu am observat ca e mai ciudata si... nu stiu, parca mi-am schimbat si eu parerea despre ea, dar eu ma rezum la ascultat albumele ei si atat.

      Ștergere
  2. Gusturi asemănătoare :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu as avea cam aceleasi melodii in top,fiecare ma face sa ma simt diferit si imi aduce aminte de un anumit moment al anului.Incerca asta http://www.youtube.com/watch?v=WlBZRJzbeIA eu am fost ca si sedata cand am auzit-o prima oara.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza