marți, 31 decembrie 2013

Realizari si sperante profunde

M-am hotarat ca, in cele din urma, sa fac o postare in care va spun ce am reusit sa fac anul asta si ce doresc sa fac anul viitor.

In anul 2013 am reusit sa citesc 85 de carti; mi-e rusine de numarul asta, pentru ca DA, sunt o multime de carti, dar nu cred ca imi amintesc foarte multe lucruri in legatura cu multe carti. Am inceput anul cu dorinta de a citi 60 de carti si in iulie am atins acel numar si mai apoi l-am setat la 85, dar ma simteam stresata si l-am coborat la 80 sfarsind prin a-l depasi si pe acela. In cele din urma, a ramas asa. Dar oricum, sunt mandra de mine si, MAI ALES, sunt mandra ca am facut recenzie la, sa zicem, 80 din cartile astea. Ceea ce e destul de mult.

In anul 2014... oh, frate.
Sunt destul de mandra de cum m-am descurcat cu blogul anul acesta, am evoluat mult si am capatat experienta, mi-am facut un "channel" pe youtube si cativa dintre voi chiar m-au apreciat, am capatat sponsorizari si, cel mai bine, nu cred ca au fost mai mult de... sa zicem, 3 saptamani in care n-am postat macar o data. Si acele saptamani n-au fost consecutive, cu siguranta.
Dar nu am aceleasi pretentii pentru urmatorul an. Sunt a 8-a si am niste examene infinit de importante si nu o sa ma simt vinovata de faptul ca nu voi mai fi atat de activa pe coltisorul meu de rai. Scoala imi va rapi primele 6 luni din 2014 si ma voi dedica ei total. Asa ca visul meu e sa intru la cel mai bun liceu din Bucuresti, sa intru la Sava; vreau sa iau note mari in examene - note care, acum, par imposibile -, si sa-mi asigur, macar un pic, viitorul. Si... of, frate, cel mai mult, vreau sa am taria de a-i spune baiatului, care in ochii mei e perfect, ca-l iubesc. Iubesc. Daca am sa reusesc sa fac asta... o sa fiu cea mai fericita persoana. Si chiar daca nu o sa simta la fel, vreau sa-i spun.

Cam asta e tot. Cate carti vreau sa citesc in 2014? Nu am sa setez nici un goal. Vreau sa stau linistita. Poate pe 11 iulie o voi face. Dar pana atunci, nu.

Dar acum spuneti-mi despre voi, pentru ca-s curioasa!

PS: nu uitati ca inca este activ concursul de Craciun, il gasiti aici.

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. mie mi-a placut la nebunie. e clar o perioada geniala, nu din punctul profilor sau al orelor, ci al colegilor, oameni pe care sunt convinsa ca nu ii poti gasi in niciun alt liceu. e o solidaritate super mare si o deschidere si mai si :D

      Ștergere
  2. Anul asta e unul important pentru tine...eu anul viitor dau bacul :((
    Succes la examene !!!
    P.S Un sfat:trebuie sa te gandesti bine la ce liceu vrei sa intri pentru ca e foarte greu.Cand iti alegi liceul trebuie sa te gandesti foarte bine daca rezisti 4 ani de zile.
    Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes cu noul an și sper să realizezi tot ce ți-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti spun din propria mea experienta ca urmatoarele 6 luni vor trece asa de repede, deci stai acolo invata si o sa fie bine. Sa ai un an nou cat mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. 85? :O eu deabia am citit 30 :)) la multi ani si un an plin de carti :P ;)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza