vineri, 13 decembrie 2013

Intregeste-ma

2. O scrisoare catre cineva, oricine.

Draga M.,

De cand ne cunoastem? S-au facut opt ani, banuiesc, nu? Te stiu de cand eram foarte mica si te admir de inca pe-atunci, te ador ca om si ca prieten si ca baiat si nu pot sa ma gandesc decat ca tu esti elementul care lipseste din viata mea, elementul care m-ar intregi si m-ar face fericita. Nu pot sa cred ca nu te-ai prins, ca n-ai inteles cat de mult insemni pentru mine si cat de mult te doresc, dar daca totusi n-ai facut-o, pot sa-ti dovedesc. Uita-te la mine, uita-te o singura data cu adevarat la mine si priveste-ma, intelege-ma si accepta-ma, dar nu ca o amica, ci o partenera. Oricat, numai un pic mai mult.

(asta e scrisoarea pe care as scrie-o tipului care momentan reprezinta totul pentru mine; dar si pentru tipul care nu si-a dat seama de asta... dar ce sa fac, lipseste tupeul!)

3 comentarii:

  1. Dacă nu îşi dă seama de ceea ce simţi pentru el înseamnă că este un copil mic şi nu trebuie să te mai gândeşti la el. Trebuie să dai o şansă celor care te plac şi ţin la tine cu adevărat nu celor care te tratează cu indiferenţă. Băieţii nu sunt chiori ei chiar îşi dau seama când simţi ceva pentru ei şi ori îţi răspund cu aceeaşi monedă, ori îşi bat joc ori te păstrează în zonă ca prietenă pentru că na ei sunt şi puţin cam sadici. Le place să o aibă lângă ei ca amică pe fata care îi place şi îi doreşte până la urmă şi noi facem la fel nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey Sabryy, draguta scrisoare :D Sper sa ai curajul intr-o zi sa vorbesti cu baiatul acela ;) Altfel vei regreta mai tarziu.
    Vreau sa te invit si eu la un concurs pe blogul me FROZEN IN BOOKS :D http://frozeninbooks.wordpress.com/2013/12/14/concurs-sub-aceeasi-stea/ Sau poate vrei sa arunci o privire aici http://frozeninbooks.wordpress.com/vanzare-de-carti/

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza