duminică, 22 decembrie 2013

Changes

In ultimul timp, s-au produs multe schimbari pe unele bloguri si ma refer la aspect. Ei bine, eu am realizat ca aspectul meu e acelasi de fix un an, si nu pot sa spun ca imi doresc cu adevarat sa-l schimb, pentru ca imi place foarte mult. Dar sincer, nu stiu ce sa fac, adica nu vreau sa raman demodata si, cine stie, poate unora nici macar nu le place aspectul meu; plus ca si ceea ce spun cititorii conteaza. Asa ca, va intreb: va place aspectul curent? Aveti ceva de reprosat? Vreti sa-l schimb?

5 comentarii:

  1. La început, când abia îți descoperisem blogul, îl recunoșteam doar după aspect :)) Să știi că mie îmi place tema de acum. Nu mi se pare demodată deloc. Faci schimbări când simți tu asta, nu pentru că e iarnă/vară/halloween/sfântul valentin sau pentru că îl schimbă și ceilalți :3 Eu așa cred. Deci, da, îmi place aspectul. Nu, nu vreau să îl schimbi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu-mi arata nicio schimbare :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place foarte mult cel curent. Cu toate astea, cred ca o schimbare ar fi bine venita, asa ca de an nou :D. Inca o data, mie imi place si acesta. :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place asa cum este! An nou fericit!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza