joi, 12 decembrie 2013

Celebrity crushes - man they're gorgeous!

1. Cinci celebritati pe care ai un crush

Alexander Skarsgard a.k.a. the sexiest man ever.
Am inceput sa salivez dupa el acum vreo un an, dupa ce am citit aproximativ cinci carti din VS si m-am hotarat sa incerc serialul, mi-am dat seama cine e Bill si mi s-a facut greata dar dupa a aparut Eric - Alexander si m-am indragostit pe loc; cred ca stiti cu totii cat de innebunita sunt dupa el.


Paul Wesley vai doamne.
Stefan Salvatore, personajul pe care il joaca e asaaa bestial, mereu mi-a placut mai mult de Paul Wesley decat de Ian Somerhalder, dar nu stiu, de curand am realizat asta si e frumos, pare de treaba si joaca foarte bine; as da orice sa-l intalnesc pe tipul asta. De ce pana mea nu e Nina cu el, nu stiu. Poate ca nu vrea el, altfel nu as putea gasi nici un motiv.


Benedict Cumberbatch, dar doar uneori.
M-am indragostit de Benedict Cumberbatch nu neaparat datorita infatisarii lui, ci datorita jocului lui actoricesc. M-a facut sa rad fara oprire la glume care nici macar nu erau asa amuzante, m-a facut sa plang dupa el in ultimul episod din Sherlock si, ei bine, acum sunt obsedata de el; nu e chiar cel mai frumos tip din lume, adica daca va arat o poza din afara serialului o sa ziceti ca e urat, dar in Sherlock arata foarte bine, cu parul cret si stilul vechi. Ce pot sa spun, da un farmec aparte serialului foarte bine scris si regizat.




Leonardo DiCaprio


Ar trebui sa spun ceva?!

Jesse Williams, the doctor.




Jesse Williams este cel mai sexy tip din Anatomia lui Grey DUPA MARK SLOAN (care nu mai joaca...), in opinia mea. Nu stiu, are un farmec aparte, e genial, imi place mult vocea lui si sincer imi pare foarte rau ca apare asa rar in serial, inainte aparea mult mai des. Dar, oricum, e frumossss.

3 comentarii:

  1. Skarsgard!!! <3 Habar n-aveam ca mai e cineva innebunit dupa el. Si ca eu il cunosc pe acel cineva! <3 Nu ca e superb? Si inalt, si asa cu muschi, zici ca e viking! Poate chiar e! Suedez minune ;;) Stiai ca are 5 frati? ;;) Si ca a castigat de 5 ori titlul de cel mai sexi barbat din Suedia? <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca Nina nu e cu Paul pentru ca el e casatorit...just saying:))
    Siii, cu toate ca mie imi place mai mult Ian [inclusiv Damon] lista ta e draguta! :)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza