marți, 17 decembrie 2013

Ce am facut ieri + poze

Hello. Deeci am intarziat cu postarea care trebuia sa apara ieri, asa ca am sa va spun astazi ce am facut ieri.

Ieri a fost luni si, desigur, ar fi fost o zi chiar frumoasa daca n-as fi fost obligata sa stau sa invat la mate pana crap si dupa sa ma napadeasca emotiile; astazi am dat teza si, intr-adevar, orele in sir pe care mi le-am petrecut acasa facand exercitii s-au dovedit in cele doua ore de la scoala in care am dat teza foarte folositoare. Suna ca si cum as fi plecat la razboi, dar cam asa a fost, pentru ca teza este ca o mica batalie dinaintea razboiului (evaluarea nationala fiind razboiul). Dar, din fericire, zic eu, am castigat batalia. Nu stiu, astept rezultatele.


Mi-am permis si mici pauze si nu am reusit sa ma tin departe de "Verde de smarald" de Kerstin Gier, asa ca am citit si 50 de pagini din ea, pana sa ma mustre constiinta foarte, foarte tare. Yep. E o carte geniala si chiar nu vreau sa termin seria asta. Off, URASC CARTILE BUNE!


 Si o alta metoda de a ma tine departe de nebunie este si iPod-ul meu, caruia ii datorez sanatatea mea mintala. Si el imi datoreaza vreo 30 de ore pierdute pe saptamana. Fara gluma.


A, si ieri am aflat ca am trecut pe sector la olimpiada de la romana. Sunt asaa fericita, pentru ca imi place mult sa merg la olimpiada, plus ca daca ma descurc acolo, sunt pregatita si pentru examen (iara ma gandesc la examen, la naiba). Am obtinut 101 puncte din 120 si ma calificam cu 100, asa ca am fost uuuun pic cam yolo, dar pana la urma totul a iesit ok.

Si, ca incheiere, melodia mea preferata a zilei (sa zicem si a saptamanii trecute) este una cantata de niste romania. V-o las mai jos si, zau, va sfatuiesc sa o ascultati, e foarte frumoasa.



PS: am vazut ca, IN SFARSIT, publica si ed. Leda cartea "The Selection" de Kiera Cass. Mda, au trecut 2 ani de cand a anuntat ca o sa o publice si are o coperta oribila, dar eu va sfatuiesc sa vi-o luati, e foarte frumoasa si mie mi-a placut mult. Just sayin'.

2 comentarii:

  1. Ahhh... clasa a opta! Si acum tin minte cosmarul cu testele alea din culegeri. Oribile! Profa inca nu ne-a zis rezultatele la olimpiada, dar mi-a spus ca a fost o lucrare buna. Speeeeer sa trec!

    Oricum, The Selection are o coperta absolut hidoasa. Mi-ar si si rusine sa o citesc in public :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru olimpiada de română :) Chiar am de gând să le trimit un mail la cei de la Leda şi să le spun cât de hidoasă e coperta aia :)

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza