miercuri, 16 octombrie 2013

Man, you're gonna kill me.

Urasc matematica, in timp ce o si iubesc. Imi place cat de exacta e sau sentimentul ala cand stii exact ce sa scrii la un exercitiu, cand ai formulele in cap si parca se zbat sa iasa afara.
Dar e prea multa, si grea, si complexa. Adica romana nici nu se compara, dupa parerea mea, cu matematica, in privinta dificultatii. Si examenele de la sfarsitul anului scolar imi dau emotii mari, plus ca incep sa am insomnii si numar zilele in care mai am timp sa invat. Deja teza nu ma mai intereseaza, e ceva gen o mica pata in coltul hartiei. Si la fel si celelalte materii, acum le tratez cu o indiferenta totala.
La voi cum a fost a 8-a? Nu cred ca mai e cineva atat de confuz si de speriat ca mine.:))

Cat despre citit... am o veste care pe mine m-a incantat enorm, insa nu pot sa va spun inca. Ideea e ca am foarte multe carti pentru recenzie... si nu stiu ce sa aleg. Gen am stat 10 minute in fata a trei carti si m-am hotarat sa las decizia pe mai incolo. Sunt ciudata.:))

A, uite! Trebuie sa ma duc sa-mi fac tema la mate...

Cam atat aveam de spus. Imi pare rau ca nu pot face o postare mai interesanta de atat...

3 comentarii:

  1. Nu-ti face griji, cu totii avem mari emotii in clasa a opta, dar cand se apropia examenul, eu deja ma vedeam in vacanta.
    Si eu aveam un fel de love-hate relationship cu matematica, dar chiar daca romana a fost si va ramane favorita mea, simularile si testele la mate mi s-au parut floare la ureche pe langa cele la romana (la examenul la mate, dupa cum ai zis si tu, totul este exact, pe cand la romana, conteaza si cum interpreteaza profesorul care iti corecteaza lucrarea ;) )
    Ma rog, acum am intrat la filo si matematica *sau stiintele in general* sunt pe locul 50, deci nu mai am de ce sa ma stresez (desi abia acum am realizat cat de mult imi place fizica si mate. Si eu sunt ciudata)

    RăspundețiȘtergere
  2. ai vazut aceasta stire:http://www.faramiere.ro/libertatea-carti-harry-potter/ ?ce parere ai?merita cumparat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CATEGORIC! 20 de lei varianta hardback? Pai n-am vazut niciune mai ieftin de 50 de lei, deci categoric merita cumparata seria. Eu chiar am sa fac tot posibilul sa mi-o iau.

      Ștergere

Parerea ta conteaza