vineri, 4 octombrie 2013

Ebook giveaway - 24 hours #9

Atentie! Imi pare rau daca intarzii cu trimisul ebook-ului, insa scoala e de vina!

Am venit cu o carte pe care am descoperit-o relativ recent si uau, am fost uimita cand am vazut cat de bine suna! Adica (,) coperta se bate cap in cap cu povestea cu fantome si copii naspa dintr-o scoala privata. Plus ca e scrisa de autoarea cartii "Aripi", care a fost deja publicata in Romania. Oricum, sunt chiar curioasa in legatura cu cartea asta. Si sper ca si voi sunteti pentru ca astazi o sa o primiiiti! (nu chiar azi, dar hai sa nu stricam momentul)

Moving to a new high school sucks. Especially a rich-kid private school. With uniforms. But nothing is worse than finding out the first girl you meet is dead. And a klepto.

No one can see or hear Kimberlee except Jeff, so--in hopes of bringing an end to the snarkiest haunting in history--he agrees to help her complete her "unfinished business." But when the enmity between Kimberlee and Jeff's new crush, Sera, manages to continue posthumously, Jeff wonders if he's made the right choice.

Nu e chiar o descriere lunga. Poate le-or fi fost frica sa nu dea spoilere! :))

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu mai jos cu adresa voastra de email, pentru ca mai apoi sa-mi trimiteti un email de pe aceasta la adresa 'sabrina8_dulcik@yahoo.com'. De asemenea, trebuie sa-mi urmariti blogul in orice fel doriti voi. Castigul este garantat, insa trebuie sa va incadrati in cele 24 de ore de la publicarea acestei postari! :)

Lectura placuta.

4 comentarii:

Parerea ta conteaza