duminică, 11 august 2013

Provocarea verii #4!

Atentie! Va rog, nu cititi asta, pentru ca asa o sa ma ajungeti sa ma cunoasteti si s-ar putea sa vreti sa sunati la politie. :)


4. Cu totii am auzit expresia „iubire de-o vara”. Daca ai putea sa traiesti o astfel de poveste scurta si intensa cu un personaj dintr-o carte/film, pe cine ai alege si de ce? 

Scuze, dar eu sar peste intrebarea asta. Pa-pa.

Update: BINE, FIE! O sa marturisesc ca personajul meu masculinus preferatus este ERIIIIIIIIIIIIIIIIIC. Just Eric Northman. Numele face cat o suta de cuvinte tot vocabularul meu. Tipul ala e prea epic, prea sexos, prea misto si e vampiiiiiiiiir. Sunt pur si simplu obsedata dupa fiinta aia, cred ca mi-as da tot restul vietii, numai sa fiu o zi cu el. AAAAAH.

Ca o obsesie mai putin obsedata (lasa telefonul jos, nu suna!), il aleg si pe Warner. Am obsesia asta dupa tipul ala, adica e cel rau, dar pare asa misto si de treaba si protector si frumos! Dupa ce am citit nuvela 'Destroy Me' (nu ma intelegeti gresit, imi placea si inainte) ceva inlauntrul meu imi zice ca trebuie sa-mi vand casa si sa-mi comand 'Unravel Me'.:))))

Un comentariu:

  1. oh, mamă. am citit asta, am râs și după am rămas ceva gen ” Ar trebui să mă îngrijorez? :-?”

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza